V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

povzbuzení pro všechny

10 years ago
Nikčo, prostě jsem se zapřela a držela se instrukcí Dr. Staňka. Motivací a odměnou je fakt, že dieta funguje. A to poměrně hned. Nyní jsem se vrátila z dovolené a přesto že jsem opustila svůj režim, se výrazně váha výš neposunula. Asi také i tím, že jsem nesnědla již větší porce. Snažila jsem se vynechat sladké a tučné, protože patřím do té populace lidí, která si musí celý život hlídat co jí a také kolik toho jí. Nyní mám v plánu pokračovat a chci se z 90 kg dostat na 80kg, protože cílem je 70 - 75 kg a váhu si udržet.
 
10 years ago
Dr. Staněk
Dotazník č.96: Dobrý den, Váš jídelníček nevypadá nijak špatné a pravdpěpodobně se dopouštíte častějších dietních prohřešků. Konzumace rýže smysl nedává, máme-li tolik kilogramů navíc. Je třeba se postupně naučit tvořit jídelníček nový, mnohem vhodnější, abyste si váhu po zhubnutí dokázala udržet. Pro začátek bych volil Dietní plán na 12 dní, který je úplnou náhradou stravy. Tím se eliminuje riziko nevědomých dietních chyb a váha jde dobře dolů. Na něj se zpravidla navazuje DP10, který již obsahuje jeden běžný pokrm. Jídelníčkem obdobné výživové hodnoty jako DP10 se pak pokračuje až do dosažení cílové váhy minus 2kg. K plánu je dobré používat vlákninové přípravky Guareta (viz., vlákninový set a blog o vlákninách). Prosím o pečlivé pročtení Pokynů uvedených na webu u tohoto Plánu. Bude-li něco nejasného, určitě se předem ozvěte. Pozor na pití nevhodných nápojů! Doporučuji pít vodu (třeba teplou, převařenou) a velmi slabé bylinné čaje a velmi slabý čaj pravý ( zelený, černý oolong...) Je možné pít i neslazenou kávu, pokud vám nezpůsobuje zdravotní problémy. Je možné používat náhradní sladidla. Těším se, že budete úspěšná a že dosáhnete takové váhy, při které se budete dobře cítit a bude vám to nejvíce slušet.
 
10 years ago
Přiložen dotazník #96
 
10 years ago
Dobrý den Míšo mohu se vás na něco zeptat,mám stejnou nadváhu jako vy jste měla na začátku,můj dotaz zní,vy jste za 3 měsíce střídála pouze jen ty dva plány o kterých se zminujete?pokud ano nemáte hlad a mezi tím jste si žádnou pauzu neudělala,chci taky začít a dotazník jsem panu doktorovi už odeslala ale ráda se nechám poučit a poradit..děkuji předem za odpověď...pěkný den Nikča
 
10 years ago
Dr. Staněk
Dotazník č.94. Proti uvedemému jídelníčku vůbec nic nemám a je potěšující občas vidět takový, který má hlavu a patu. Určitě tak ale nevypadají všechny dny a dietní chyby musí být častější. Já bych ve vašem případě začal Dietním plánem na 12 dní, který je úplnou náhradou stravy. Po prvním týdenním vážení se pak můžete rozhodnout, jak navázat dále. Zpravidla se navazuje DP10, který obsahuje jeden běžný pokrm. Jídelníčkem obdobné výživového hodnoty(nikoliv jen energetické) se pak pokračuje až do dosažení cílové váhy minus 2kg. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů a infromací o vlákninách ( vlákninový set, blog). Těším se, že budete úspěšná a že se vám naše výrobky osvědčí. Je velmi snadné si s nimi váhu po zhubnutí udržovat v rozumných mezích, které nezpůsobují zbytečné zdravotní problémy.
 
10 years ago
Přiložen dotazník #94
 
10 years ago
Dekuji za odpoved, sladke jsem jiz do jidelnicku take zaradila a nyni je jiz vse v poradku, citim se skvele ! Jelikoz jsem mela jen polevky asi mi opravdu chybel cukr. Jsem opravdu spokojena a vaha jde uzasne dolu ! Mam za sebou tyden a 2,5 kg dole ! Moc moc dekuji ! Preji hezky den !
 
10 years ago
Dr. Staněk
Ne každému výrobky zcela vyhovují. Určitě bude dobré si vybírat ty pokrmy, které vám chutnají. Všimněte si v Pokynech informací ohledně jejich zaměnitelnosti. Podívejte se také na DP2x7dní. Ten obsahuje hotové pokrmy Dietline. Asi by vám tento Plán s případnými záměnami seděl více. Dostatečně odpočívejte. PS: připravujete si sladké varianty výrobků v šejkru?
 
10 years ago
Kávu piji, ale přísun tekutin mám 2-2,5 litru za den, na to dbám. Co se týče jídelníčku snažila jsem se jíst jak koktejly, pudinky, jogurty, ale bohužel mi nesedí, jím polévky. Snažím se dnes o pudink, snad to zvládnu. Jak mi bylo ráno zle, musela jsem si dát kostku cukru, je pravda, že se mi pak udělalo lépe. Moc se snažím to zvládnout a zvládnu to, čeká mě dlouhá cesta, potřebuji z 90kg snížit váhu na 60kg. Jen mě dnes překvapila ta celková slabost.
 
10 years ago
Dr. Staněk
Milá Radko, nevím jak máte dietní režim sestaven. Můžete mi to prosím upřesnit? Napište o sobě něco bližšího. Určitě ale nezanedbávejte odpočinek a respektujte informace ohledně tělesných aktivit. PS: Nezanedbáváte příjem vody? Pijete kávu?
 
10 years ago
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co doporučujete v případě, že jsem se dnes ráno třásla a silně rychle mi bušilo srdce. Je možné, že je to tím, že jím v dp jen polévky ? Již jsem kdysi dp dodržovala, byla jsem na pudincích a ten problém jsem neměla. Možná mi chybí cukr ? Předem děkuji za odpověď. Radka
 
10 years ago
Dr. Staněk
Více informací o vlákninových přípravcích Guareta naleznete na blogu viz.výše, či v obchodu u vlákninového setu. Doporučuji užívat 30 minut před hlavním pokrmem Guaretu SlimLineu nebo SuperSlim a mezi jídly Guaretu EasySlim ( 2 tabletky za den rozpustit v ústech).
 
10 years ago
Ano, ten plan uz mam, ale co ta vlaknina, jakou si mam k tomu objednat? Pokud jsem dobre cetla, je tam vice druhu..tak jakou byste mi k DP doporucil? :)
 
10 years ago
Dr. Staněk
DP12 je určitě v pořádku, pokud máte větší nadváhu a nedaří se vám snížit váhu pomocí běžného jídelníčku. Prosím o respektování Pokynů. Bude-li něco nejasného, určitě se ozvěte.
 
10 years ago
A jaky byste mi doporucoval si objednat? Mam DP12.
 
10 years ago
Dr. Staněk
Není to zcela nezbytné, ale dietní režim se pak snáze zvládne.
 
10 years ago
Dobře, moc vam dekuji :) a jeste se zeptam, zdali je nutne pouzivani vlakninoveho setu. Nemam ho :(
 
10 years ago
Dr. Staněk
Díky, Míšo za skvělou zprávu. Váš úspěch potěší samozřejmě i nás a dává nám chuť ke stálemu vylepšování naší práce. Těším se, že se zase někdy ozvete.
 
10 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, pokud je to nutné, můžete použít nápoje s náhradními sladidly. Na trhu jich je velké množství ( např.Coca Cola Light).Nesmí však opravdu obsahovat sirupy či polyoly (např.sorbitol). Pokud nemáte ráda vodu, doporučuji použít slabé bylinné čaje např. Paralékárna SlimTea, Teekanne Fastentea, Reduktan a osladit je trochu náhradním sladidlem (Irbis). Pití džusu během dietního režimu je nesmyslné a zvyšíte tím podíl sacharidů v celodenním jídelníčku. Plán tak pozbývá částečně či úplně smysl. Vyhnul bych se raději zpočátku i citrónové šťávy.
 
10 years ago
Dobrý den pane doktore, mam dotaz ohledne pitneho rezimu. Je to trapne, ale ja moc nemusim vodu. Mohu si do ni behem DP kapnout citron? A nebo namichat stoprocentni dzus s vodou? Napriklad 1:5 ? Nebo co byste doporucil na piti, pokud by nekdo vodu pit nechtel. Samozrejme chapu, ze je dulezita, ale ciste pro zvedavost. Existuji napriklad nejake ochucene vody bez cukru? Co treba Prolinie?
 
10 years ago
Dobrý den, chtěla jsem moc poděkovat, protože jsem bojovala pořád s novými dietami a novými doporučeními a přesto jsem nikdy nehubla s chutí jakou hubnu s objevením vaší diety. Nejen že jsem zhubla, ale zároveň jsem se zbavila i zdravotních komplikací. Moje původní váha byla 115 kg ( při výšce 169 cm) a za 3 měsíce, bez hladovění a strádání jsem zhubla na 95 kg. Navíc mi vyhovuje, že jídlo je připravené, dokonce obsahuje i kousky a ještě jsou splněny i moje chuťové rozmanitosti jídla. Střídám 12 s 15 denním plánem a od první chvíle jsem se začala cítit mnohem a mnohem lépe. Míša
 
11 years ago
Dr. Staněk
Milá Michaelo, jídelníček, který jste uvedla, nebude třeba po zhubnutí radikálně měnit, jen porce budete muset volit skromnější, pokud si budete chtít váhu udržet. I dietní prohřešky se budete muset naučit kompenzovat. Věřím, že vám naše Dietní plány a naše výrobky pomohou k lepší orientaci při tvorbě nového jídelníčku. Vzhledem k tomu, že nemáte velkou nadváhu, doporučuji zahájit hubnutí Dietním plánem na 10 dní. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů a Pokynů ke stabilizaci váhy. Užitečné vám mohou být i informace uvedené na blogu, týkající se vlákniny. Bude-li něco nejasného, určitě se předem ozvěte.
 
11 years ago
bereniqa
Přiložen dotazník #54
 
11 years ago
Dr. Staněk
Milá Jindro, dáte-li si v rámci dne banán a chléb je pro vás den z hlediska hubnutí ztracen. Podle jídelníčku, který jste uvedla nejste velký jedlík, pokud jeho složení platí obecně pro většinu vašich dnů. Jídelníček musí být přizpůsoben i věku. Musí být proto skromnější a nesmí obsahovat tolik sacharidů, budete-li si chtít váhu po zhubnutí udržet. Větší příjem sacharidů v ranních hodinách vede většinou k rychlejšímu pocitu hladu a je dobré si tedy ranní jídelníček "vychytat" a zbytečné kalorie ušetřit. Myslím si, že u vás půjde váha z počátku velmi dobře dolů a volil bych DP 12 při respektování Pokynů. Určitě se ozvěte, bude-li něco nejasného. Těším se také na zprávu po prvním týdenním vážení.PS: Doporučuji si pročíst i Pokyny ke stabilizaci váhy a informace u vlákninového setu.
 
11 years ago
Dobrý den pane doktore, známá je vaší klientkou a já na ní vidím již výsledky, proto jsem se včera rozhodla, že to zkusím i já. Diet úspěšných i neúspěšných mám za sebou spoustu. Poslala jsem Vám dotazník, nyní se chci zeptat na DP, zda mi pro start postačí zakoupit DPH na 12 dní nebo na 15dní a hned ten přísnější. děkuji za odpověď Jindra
 
11 years ago
Dr. Staněk
Takové zprávy se hezky čtou Mileno! Dokonce jsem si ji přečetl vícekrát... Držte se i nadále a těším se, že se zase ozvete.
 
11 years ago
Dobrý den, p. doktore! Po 12ti denním dodržování DP hlásím úbytek 4,5 kg! bez jakéhokoliv hladovění. Chutě samořejmě byly a budou,ale lze jim odolat.Toto je první dieta (a těch bylo), po které mi nezhubl zadek a prsa-ani jedno jsem nepotřebovala-, ale první šlo na řadu břicho, což byl můj největší problém a nyní největší úspěch. Děkuji Milena
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru