V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Jaký zvolit DP?

12 years ago
Martin Staněk
Milá Renato, musíte počítat s tím, že váhu je třeba po zhubnutí kontrolovat. To bez disciplinovanosti nejde. Kdo má tendenci přibývat na váze, musí si jídelníček hlídat celý život. Jiná možnost není. Doporučil bych vám začít DP na 12 dní. Nezapomeňte prosím na vlákninové přípravky Guareta a tablety Guareta EasySlim používejte 2x za den v hodinách, kdy obvykle svačíte. Možná tím chuť na sladké lépe zaženete ( čoko je poměrně sladké). Přeji pevnou vůli a věřím, že nebudete stejné chyby opakovat a že si již s udržováním váhy snadno poradíte.
 
12 years ago
Renáta Petrunová
Dobrý večer pane doktore, prosím o radu, jaký dietní plán si mám vybrat. Na jaře jsem díky vašemu 15ti dennímu přísnému plánu zhubla asi 8kg za měsíc,bohužel jsem pociťovala hlad a po skončení diety jsem měla velké chutě na sladké a to mi zůstalo, váhu jsem si kvůli tomu neudržela a přibrala asi 10kg,chtěla bych zkusit znovu dietu, ale nevím,jestli opět jít do toho přísného plánu,protože bych ráda zhubla těch 8kg,či zvolit raději 12ti denní plán ze strachu z chutí na sladké,mám 74kg/168cm, předem děkuji a přeji hezký večer, Renáta
 
12 years ago
Martin Staněk
Díky za upřesnění. Doporučoval bych vám začít DP na 10 či 12 dní dle vlastního uvážení. Pokyny najdete u jednotlivých Plánů. Pokud "zhřešíte", dopad z vašeho jednání závisí více na výživové hodnotě než na hodnotě energetické. Na energetickou hodnotu se bohužel často klade ten hlavní důraz, a proto i z tohoto důvodu obézních stále přibývá. Jestliže se tedy rozhodnete určitý pokrm v plánu zaměnit, měl by mít především obdobnou výživovou hodnotu. Těším se, že některý z Plánů vyzkoušíte a že budete úspěšná. Kdykoliv se ozvětě, bude-li něco nejasného...
 
12 years ago
verusa
Je mi 35 let, žádné zdravotní problémy nemám a ani neužívám žádné léky. Kde najdu Pokyny? V záložce po rozkliknutí konkrétního DP? Známá držela vaši dietu a za 14 dní shodila 7 kg, což by se mi taky moc líbilo, avšak podle toho co říkala, si myslím, že měla DP 15 přísný a to se domnívám, že asi pro mne je zbytečně "drastické". Jaký je váš názor? Ráda si nechám poradit. Ještě by mne zajímalo, co se stane, když člověk v průběhu DP občas (třeba 1 za 3 dny) "zhřeší" například tím, že si k obědu místo některého vašeho produktu dá plátek kuřecího masa se zeleninou, rybu nebo zeleninový salát, nízkotučný jogurt? Popřípadě nějaké jiné dietně připravené jídlo, které by svojí energetickou hodnotou odpovídalo vynechanému dietnímu produktu z DP. Děkuji.
 
12 years ago
drstanek
Dobrý den, pokud jste nezvládla snížit váhu úpravou svého jídelníčku není racionální důvod DP nepoužít. Je třeba respektovat pouze Pokyny a to i v případě pohybových aktivit. Máte nějaké zdravotní obtíže ? Užíváte nějaké léky ? Kolik je vám let ?
 
12 years ago
verusa
Dobrý den, prosím o radu, jaký DP plán by byl pro mne nejvhodnější. Měřím 165 cm a vážím 71 kg. Chtěla bych shodit asi 8 kg. Také by mne zajímalo, jestli tělu nemůžu ublížit, když ve vašich dietách je denní příjem cca 3000 kJ, není to málo? Neměla bych se poradit předem se svým lékařem? Děkuji za radu.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru