V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Přísný dietní plán na 15 dní

12 years ago
jeptulda
Dobrý večer pane Doktore, moc děkuji za odpověď. 15-ti denní program jsem začala a budu průběžně informovat a případně se dotazovat. Moc děkuji za odpověď. Janča.
 
12 years ago
drstanek
Milá Jančo, jídelníček je lehce stravitelný, výživný a nepředstavuje proto pro tělo zátěž na rozdíl od stravování, které způsobuje nadváhu či obezitu. Dietní plány usnadňují snížit váhu o první kilogramy a usnadňují přechod ke vhodnějšímu jídelníčku, který povede, buď k dalšímu pozvolnému úbytku váhy, či k jejímu udržování. U lidí s duševním onemocněním je vždy důležité nejdříve kontrolovat vlastní onemocnění a najít vhodný čas na snižování váhy. V těchto případech je třeba volit jídelníček velmi individuálně. Většinou je lepší upravit stávající jídelníček ( s tím, že třeba zařadíme 1-2pokrmy Guareta či Dietline) a dále postupovat podle toho, do jaké míry je pacient schopen a ochoten spolupracovat. Hubnutí je také nutné většinou rozložit na mnohem delší časový interval. Těším se na případné další dotazy.
 
12 years ago
jeptulda
Dobrý večer pane Doktore, zajímal by mne vliv či dopad tohoto jídelníčku na tělo a co jsou jeho výhody či nevýhody oproti jídelníčkům dalším. Máme vždy očekávat váhový úbytek při přesném dodržování? Mám 92 kg a 169cm a ráda bych začala. Jen nevím, jaký jídelníček bude mít nejlepší účinek jak na psychiku tak na tělo. Děkuji za odpověď Janča
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru