V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Jak začít??

12 years ago
drstanek
Milá Jitko, zkuste prosím požádat u vás v lékárně aby vám ho objednali od největšího lékárenského distributora, který se jmenuje Phoenix. Alternativou mohou být třeba šumivá Additiva s minerálními látkami nebo Supradyn...Určitě si poradíte bez zbytečných výdajů navíc.
 
12 years ago
raurovajitka
Dobrý den pane doktore, chtěla bych se jen zeptat, jestli je možné DietLine VitAmin sehnat v lékárně (jsem z Havlíčkova Brodu), zapoměla jsem si ho totiž objednat s objednávkou DP 15. A samotný si ho objednávat nechci, vyšel by mě s poštovným moc draho. Díky za odpověď Jitka
 
12 years ago
drstanek
Gratuluji k velmi dobrému výsledku Jitko ! Protože máte docela hodně kil před sebou , volte postup, který vám bude nejlépe vyhovovat. Je možné zopakovat DP na 12 dní s přidání Dietline VitAminu a Paralékárna rybího oleje, nebo DP na 10 dní ( přidejte také tyto doplňky), který obsahuje jeden běžný pokrm za den. Jídelníček této výživové hodnoty pak držte až do dosažení cílové váhy, pokud se nerozhodnete rozdělit hubnutí na dvě etapy. Těším se na další zprávy a dotazy.
 
12 years ago
drstanek
Tak to je Jitko výborné ! Ovocný čaj nesmí obsahovat sušené ovoce, ale pouze aroma. Určitě výsledek brzy vylepšíte. Vedete si vzorně.
 
12 years ago
raurovajitka
Dobrá den pane doktore, tak se opět po týdnu hlásím. Za tento týden opět úbytek 2kg. Za tři týdny tedy celkem -6kg. Jsem spokojená, nemám hlad ani nejsem unavená. Jen si nevím rady, jak pokračovat dál, ve středu končím druhý 12DP. Díky za odpověď a přeji hezký den. Jitka
 
12 years ago
raurovajitka
Díky za odpověď, během dne vypiji tak 2 litry, převážně piji zelený čaj, občas ovocný. Jitka
 
12 years ago
drstanek
Milá Jitko, díky za zprávu. Výsledek je velmi dobrý. Vypadá to, že plán velmi dobře snášíte , a proto je i možné pokračovat DP přísným při dodržování Pokynů. Jak to vypadá s pitím ? Pijete dostatečně ? Jaké nápoje pijete ? Těším se na Vaši odpověď.
 
12 years ago
raurovajitka
Dobrý den, pane doktore. Hlásím se opět po týdnu. Váhový úbytek je -2kg, celkem tedy -4kg. Pokračuji dalším 12DP.Cítím se výborně, vůbec nemám hlad ani žádné chutě. Jen se mi zdá, že by mohl být úbytek větší - vše přesně dodržuji. Můžu po dokončení 12DP navázat 15DP přísným? Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Jitka
 
12 years ago
drstanek
Milá Jitko, gratuluji k prvnímu úbytku. Brzy se to ještě vylepší, budete-li důsledná. Výrobky můžete zaměňovat dle Pokynů. Polévky, tyčinky, krémy , pudinky Guareta jsou vzájemně zaměnitelné,a proto si můžete vybrat to, co vám nejlépe vyhovuje. Připravuje krémy v šejkru ? Mícháte je vodou ? Krémy většinou lidem velmi chutnají. Pokud si lidé ztěžují na nějakou pachuť, většinou je způsobena špatnou přípravou. Různé mixery uvolňují kovové ionty do krému ( kvalita kovových součástí není nic moc) a tím může vznikat nežádoucí chuťový vjem. To může ještě více podpořit jiná struktura krému, kde je zpravidla potom více vzduchových částic. Jinak doporučuji navázat DP na 12 nebo 10 dní, podle toho, na co se budete cítit. Obměny výrobků udělejte tak jak jsem uvedl. Věřím, že zvládnete i následující týden a těším se na další zprávu.
 
12 years ago
raurovajitka
Dobrý den, pane doktore, tak se hlásím po týdenním hubnutí s DP 12. Mám -2kg, není to moc ale jako motivace pro začátek asi dobrý. Cítím se velice dobře, jídlo mi chutná a dokonce ani nemám hlad. Chci se zeptat, jestli můžu po skončení DP 12 rovnou navázat na DP 15 přísný. Dále mám dotaz, zda můžu nahradit jogurtové krémy, které mi opravdu nechutnají, třeba vlákninovou hovězí nebo kuřecí polévkou - ta mi chutná moc a navíc mi docela chybí více teplých jídel za den. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
 
12 years ago
drstanek
Milá Jitko, doporučoval bych zahájit hubnutí DP na 12 dní, který je kompletní náhradou stravy. Vyvarujete se dietních chyb a snáze dietní režim vydržíte. Po skončení se zpravidla navazuje DP na 10 dní, kde je již jeden běžný pokrm. Na jídelníčku obdobné výživové hodnoty by jste pak měla vydržet dlohodobě. Máte hodně kilogramů před sebou a možná bude dobré hubnutí rozdělit na 2 etapy. Uvidíte na co budete mít sílu a jak silné je vaše odhodlání. Pečlivě si prosím pročtětě Pokyny a pokud budete mít čas, věnujte pozornost i poradně. Je zde spoustu informací a praktických zkušenosti. Přeji pevnou vůli a těším se na zprávu po prvním týdenním vážení.
 
12 years ago
raurovajitka
Dobrý den pane doktore. Rozhodla jsem se hubnout pomocí DP a potřebovala bych poradit, s jakým dietním plánem mám začít. Je mi 29 let a při 158cm vážím téměř 85kg. Ráda bych dala dolu asi 30kg. Za jak dlouhou dobu je reálné tyto kila zhubout? Děkuji předem za odpověď. Jitka
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru