V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Příbytek váhy

6 years ago
Dr. Staněk
Tak to je výborné, že je vše v pořádku a gratuluji! V tohle podzimním období to není snadné. Potřebujete-li jít s váhou ještě dolů, držte se této výživové hodnoty jídelníčku. Případnou vědomou dietní chybu následujícím pokrmem, či následující den kompenzujte a příjem sacharidů a tuků adekvátně snižte. Přeji pevnou vůli.
 
6 years ago
Dobrý podvečer, když jsem teď začala mezi přípravky, dávat na oběd maso a zeleninu, tak šla váha o 3 kg níže. Piji čaj, vodu, neslazené minerálky a jednu kávu. denně. Marie
 
6 years ago
Dr. Staněk
Chybu je třeba najít, Marie. Děláte nějaké záměny? Držíte se způsobu přípravy? Co prosím pijete?
 
6 years ago
Dobrý den, mám přísný DP na 12 dní a je 10. den a přibrala jsem 1,5 kg. Kde dělám chybu, když vše dodržuji dle plánu. Cvičit nemůžu, jen procházky. Děkuji. Marie
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobře, buďte i nadále důsledná. Citron skutečně používejte jen plátek. Výrazný váhový úbytek se musí dostavit. Važte se 1x týdně ( za stále stejných podmínek a tedy i na stejné váze). Vzhledem k tomu, že bylo dosti extrémní počasí, může se někdy stát co popisujete. Bez dietní chyby je ale dlouhodobější stagnace váhy při vaší tělesné hmotnosti vyloučená. Věřím, že vše dobře dopadne.
 
7 years ago
Dobrý den,ráno začínám hrnkem neslazeneho mátoveho čaje, během dne dvě hořké malé kávy a cca 1,5 až 2l vody s plátkem citrónu nebo lístky čerstvé máty.A to každý den.V pondělí a úterý ještě hrnek ovocného čaje bez cukru. Děkuji.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, jedině pokračovat. Váha jít dolů musí a to dosti výrazně. Nepijete prosím nějaké nápoje které obsahují cukr? Můžete mi vyjmenovat všchno, co jste během těchto 5 dnů pila? Používáte žvýkačky?
 
7 years ago
Dobrý den pane doktore, ráda bych Vás poprosila o radu. Mám plán 15 dnů přísný. Dnes je 5. den tohoto plánu a já mám nahoře + 1 kg a přes boky 1 cm. Mám 176 cm a 80.6 kg. Můžete mi poradit prosím?
 
12 years ago
dekiji vam
 
12 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, cvičení na rotopedu 45 minut za den má velmi malý vliv na energetický výdej a bez přísnějšího jídelníčku váha dolů nepůjde. Účinné tablety na spalování tuků( nebo přesněji, které zvyšují energetický výdej) žádné mometálně na trhu bez lékařského předpisu nejsou a doplňky stravy s tímto účelem použití nelze brát vážně. Doporučuji zkusit DP na 10 dní. 45minut cvičení na rotopedu ponechte, nebudete-li mít stejný den pohyb obdobné intenzity a trvání. Těším se, že budete úspěšná. Kdykoliv se ozvěte.
 
12 years ago
dobry den chtela sem se poradit co mam delat važim 87kg a meirm 165cm cvičim na rotopedu 45 minut dene beru tablety na spalvovany tuku.za 3 dny sem zhubla 1kg ale zas sem pribrala 3 kg za mnesic snažila sem se jist zdrave a to nepomaha proste nehubnu porad sem stejna a to už cvičim skoro 2 mnesice a žadny vysledek nevydim už nevym co mam vyskoušet za dieti myslim si že sem se stala odolna proti tabletam na hubnuty.dekuji predem za odpovet
 
12 years ago
drstanek
Cílovou váhu bych volil takovou, při které se budete cítit nejlépe (nemyslím tím v tomto případě pocit při pohledu do zrcadla). Skromný ale pestrý jídelníček vždy zdraví posílí. Zejména v pozdějším věku.Cílová váha 65kg se mi zdá jako rozumné rozhodnutí.
 
12 years ago
alah
Tak pravdepodobne nastesti slo o vykyv, protoze dalsi den - drzela jsem znovu dietu - vaha o tri kila klesla.. tak snad si ze me nedela legraci.. v diete pokracuji i dnes a jeste bych par dni chtela vydrzet. Mate nejake doporuceni, kolik dni bych ji mela maximalne drzet? A kolik kg bych tak mela mit pri drzeni teto diety, abych nezacala treba "haprovat" se zdravim? Merim 172 cm a dnes mam 70kg.. rada bych se dostala jeste tak na 65.. Dekuji!
 
12 years ago
drstanek
Dobrý den, to je velká škoda. Snažte se chybu neopakovat. To, že doporučujeme striktní dodržení dietního plánu má své opodstatnění. Věřím ale, že to napravíte...
 
12 years ago
alah
Dobrý den, za pět dní jsem zhubla 4 kg, jeden den jedla ( i moučník ) a mám 3kg zpět? :(
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru