V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Redukce váhy

13 years ago
drstanek
Světlano, jestli se nyní stravujete pestře, není třeba žádný vitamin přidávat. Přidejte jej až když budete navazovat dalším plánem např. DP na 10 dní kde je v jídelníčku již jeden běžný pokrm. Vhodný je např. Dietline VitAmin. Guaretu Slimlineu či Guaretu SuperSlim užívejte 30 minut před konzumací jídla. Doporučuji také Guaretu EasySlim - 2 tablety za den mezi jídly ( nekousat a vycucat až do konce). Také doporučuji pastilky Frésh, které dokáží zahnat chvilkové nutkavé myšlenky na jídlo, kdy hrozí že se vrhneme do ledničky nebo nekompromisně šáhneme po svačině svého kolegy či kolegyně.
 
13 years ago
svetlanasvetlana
Dobrý den pane doktore, moc děkuji za podporu a věřím že to zvládnu i když vím jak je těžké držet dietu a chce to mít pevnou vůlí. Ještě mám jeden dotaz zda mám užívat nějaké vitaminy a vlákninu nebo ze začátku to není potřeba. Poraďte, prosím, jakou vlákninu si mám objednat. Děkuji.
 
13 years ago
drstanek
Milá Světlano, DP na 12 dní je velmi vhodný pro zahájení hubnutí, pokud máte před sebou hodně kilogramů. Výrobky jsou navzájem zaměnitelné dle Pokynů viz.str 8 a je dobré si vybrat ty, které vám budou nejlépe vyhovovat. Těším se, že budete do třetice úspěšná a že si již dokážete váhu kontrolovat. Myslím si, že naše výrobky to dokáží mnohým lidem usnadnit a že udržování váhy při troše disciplinovanosti není až tak velký problém.
 
13 years ago
svetlanasvetlana
Dobrý den pane doktore, mám celý život boj s váhou. V 25 letech se mi podařilo zhubnout o 25 kg, tehdy jsem vážila 94 kg a za 6 měsíců jsem zhubla do 69 kg. Váhu okolo 75 kg jsem udržovala až do porodu v 33 létech. Za dobu těhotenství jsem přibrala 30 kg a všechny mi zůstali. Dnes je mi 36 let, vážím 108 kg, měřím 178 cm. V loni jsem hubla o 11 kg, ale po gynekologické operaci jsem vše nabrala znovu zpět. Prosím poraďte jak začít s Vaší dietou a která z nich by mi pomohla k nastartování hubnutí? Držím v ruce DP na 12 dní a zdá se mi fajn. Už některé výrobky Guareta jsem zkoušela a chutnají mi. Akorát rajskou polévku bych nesnědla a puding mi nechutná. Těším se moc na radu. S pozdravem, Světlana.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru