V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Jak dál?

9 years ago
Dr. Staněk
Dobrý večer Renato. Jestli vám Plán vyhovuje, nejjednodušší je jej zopakovat a ještě raději nevolit 2 běžná jídla a 2 Guareta/Dietline.
 
9 years ago
Dobrý večer pane doktore,8.den užívám vaši dp10 dní a v sobotu budu končit..potřebuju poradit,jestli mohu dál pokračovat,protože jídla mě chutnají a nemám problém nic co bych nestrávila :-)).zatím jsem se nevážila,chci až za tři dny a potřebovala bych tak 5kg ještě zhubnout...co dál? děkuji Renata
 
10 years ago
Dr. Staněk
Určitě se na jídlo zbytečně koncentrujeme, Dag a často s ním bezděčně zaháníme pauzy mezi čímkoliv, aniž bychom pociťovali hlad . Jídlo bychom si měli vždy ve skromném množství obřadně připravit a pochutnat si na něm. Ledničky a špajz by měly být u většiny národa určitě na PIN. A propojil bych to s ordinací praktického lékaře... Zahnat myšlenky na jídlo je poměrně snadné a dá se to natrénovat.
 
10 years ago
Saurah
A víte, pane doktore, co mně hodně pomáhá? Jedna z Vašich rad: myšlenky na jídlo, když neodbytně krouží v hlavě, nebo se dokonce chystají hnízdit, prostě vyhnat, nedávat jim žádnou důležitost, pozornost a jít třeba raději nakrmit ptáčky na zahradu... ♥ Dag.
 
10 years ago
Dr. Staněk
Zvládnete to po třicátém prvním pokusu Dag! Kdyby jste ale stále nebojovala, byla by jste na tom s váhou mnohem hůře a určitě by jste měla i více zdravotních obtíží. Určitě si ale člověk musí trochu upravit žebříček svých hodnot, aby to konečně vyšlo. Jídlo bohužel zaměstnává naši mysl ( a také televizní obrazovky) více než je zdrávo a jsme pro ně často schopni obětovat zdraví a zbytečně velkou část života... Samo osobě asi k naplnění života nepřispívá, pokud zrovna, díky našemu umění, nemá restaurace kde pracujeme pět "mišelinů".
 
10 years ago
Saurah
 
10 years ago
Saurah
Milý pane doktore, vlastní jídelníček po Plánech a zhubnutí mě také děsí... a určitě oprávněně, vždyť to vidíte sám: za celý svůj život jsem dokázala zhubnout určitě 30x, radovat se z toho, věřit, že už nikdy nedopustím, abych opět přibrala... ale je to stále dokola: nevydržím. Mám na sebe vztek, vím, že to odráží i moji mysl, ale... Povolím si občas, potom častěji a nakonech skončím pouze na tak šíleném jídelníčku, kdy se sama divím, že jsem při něm ještě vůbec relativně zdráva. A pak ze zbytky sil začnu opět hubnout. Věčný koloběh :-(. Dag.
 
13 years ago
drstanek
Skvělé Ivo ! Určitě jídelníček pošlete, jesliže si nebudete jistá. e-mail : guareta@drstanek.cz.
 
13 years ago
layf
Hezký den pane doktore, tak hlásím po týdnu úbytek 3 kg :) Mám z toho opravdu radost. Navážu 10denním DP a dále jsem si pokusila vytvořit jídelníček sama, mohla bych Vám ho poslat ke kontrole, jestli je tak vhodný? Díky za odpověď. Iva
 
13 years ago
drstanek
Určitě Ivo. Dozvíte se tam spoustu užitečných věcí. Postupnou náhradou výrobků za běžné pokrmy to ale zvládnete také. Jsem si tím jist. Poradna je pro všechny na tomto webu každodenně k dispozici...
 
13 years ago
layf
Pane doktore, moc děkuji za rychlo odpověď. Píšete o správném sestavení jídelníčku, a to je něco, co mě opravdu děsí... Uvažovala jsem i o tom, že bych se objednala do Centra k Vaší manželce, myslíte, že by i to pro mne mohla být vhodná cesta? Děkuji za odpověď, Iva.
 
13 years ago
drstanek
Milá Ivo, máte dost kilogramů před sebou a tak je DP přísný na místě. Plán je možné zopakovat jestliže vám bude vyhovovat a budete se dobře cítit. Je třeba ale stále respektovat Pokyny. Pokud se již budete těšit na nějaký běžný pokrm, je možné navázat DP na 7 nebo 10 dní a potom se držet dlouhodobě výživové hodnoty těchto plánů při sestavování jídelníčku a do dosažení cílové váhy. Je většinou žádoucí v něm zachovat 1-2 pokrmy Guareta aby se hubnutí nezastavilo. Dostatečně výživný , nízkoenergetický jídelníček není totiž úplně snadné sestavit. Je však důležité, aby jste se to postupně naučila. I k tomu jsou naše výrobky určeny. Nejsou tedy jen vhodné pro snížení váhy, ale také k jejímu udržování, které je bez vytvoření nového způsobu stravování z dlouhodobého hlediska nemožné. Budu rád, když se po každém týdenním vážení ozvete jak se vám daří.
 
13 years ago
layf
Dobrý večer pane doktore, dnes jsem začala DP 15 přísný. Mám v plánu shodit 20 Kg (25 by bylo lepší, ale to už je opravdu vysněný cíl :). Dočetla jsem se, jaký jídelníček zařadit po stabilizaci váhy, já se ale chci zeptat, jak mám pokračovat dál, po DPP 15, když chci váhu dále snižovat? Díky za odpověď, Iva.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru