V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

15DP a ATB

13 years ago
drstanek
Myslím si, že samotný dietní režim vám akné zlepší, jestliže se budete stravovat pomocí našich přípravků delší dobu a jídelníček bude s přidáním běžných jídel skromný a zároveň dostatečně pestrý. Snažte se také omezit příjem soli, jestliže jste hodně solila. I to může kožní projevy akné zlepšit. Jinak v léčbě žádný problém nevidím. Doxybene bych doporučil na úpornější formy akné, kde nedochází dlouhodobě ke zlepšení stavu dietními opatřeními a volbou vhodných výrobků léčebné kosmetiky.
 
13 years ago
manushka
Dobrý den, velice děkuji. Lék mám na potlačení výrazných projevů akné... Dávkování 200mg mám "pouze" 10 dní, pak jen po 100mg. Takže snad bude vše fungovat tak jak má a budu se těšit nejen z váhového úbytku díky DP, ale i z pleti (i když je to pouze potlačením následků, nikoli příčiny...)
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, za jakým účelem Vám byl Doxybene předepsán ? Obecně mohu jen napsat, že při tomto jídelníčku nebude vstřebávání doxycyklinu významně ovlivněno. Vápník ovlivňuje vstřebávání doxycyklinu výrazně méně než to bylo u původních tetracyklinů. Nedochází totiž obvykle k pevné vazbě. Větší obavy bych měl z odborného hlediska ze správného dávkování, které bývá velmi často stanoveno naslepo bez zjištění citlivosti. Na druhé straně je doxycyklin určitě jedno z nejspolehlivějších antibiotik první volby.
 
13 years ago
manushka
Dobrý den pane doktore, byl mi předepsán lék Doxybene (2x100mg/den - ráno a večer) a zároveň jsem ve druhém dnu 15DP. Tato ATB nejsou bohužel vhodná na lačno a zároveň mohou bílkoviny a vápník ovlivnit jejich vstřebávání. Může 15DP ovlivnit vstřebávání léku nebo naopak ATB zhatit DP? Děkuji.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru