V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Jidelnicek

7 years ago
Dr. Staněk
Moc tomu nerozumím, paní Filipová. Rozpis výrobků znáte dle Pokynů ( poslední strana, nebo web). Jediné co musíte udělat je, že si výrobky objednáte jednotlivě. Jestli vám ale nechutnají koktejly, je to problém. Mohu vám napsat jak výrobky zkombinovat jiným zpúsobem. Musím ale vědět co vám opravdu vyhovuje a chutná. Určitě si nekupujte to, co vám nevyhovuje.
 
7 years ago
Dobrý den pane Mudr.Staněk,děkuji moc za odpověd ,dobře tak si znova objednám tento dietní plán a hold si budu muset k tomu objednat další vaše produkty ,nevím co budu dělat s těmi produkty ,které budou v tom složeni té diety ,které nespotřebuji,ale to nevadí .Samozřejmě ,že používám šejkr a všechny věci ,které jsou k tomu určeny. Přeji hezký den zdraví Filipová
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den paní Filipová, u tohoto plánu není možné výrobky zaměňovat. Můžete si ale sestavit jiný, s podobným výživovým složením. Vycházejte z toho, že jednotlivé pokrmy Guareta ( polévky, tyčinky, krémy, pudinky) jsou vzájemně zaměnitelné. Vzájemně zaměnitelné jsou i výrobky Dietline Protein 20. Krémy,a pudinky Guareta, koktejly Dietline Protein 20 určitě prosím připravujte v šejkru Guareta.
 
7 years ago
Dobrý den pane Mudr.Staněk,vybrala jsem si Dietní plán přísný 15 dní a moc mě to vše vyhovuje ,jen mám problém s výrobky vsechny typy pudinků a Protein 20 vsechny druhy ,bylo by možné při objednání další Diety na 15 dní nahradit tyto výrobky jinými? Pokud ano ,kterými .Moc bych byla ráda kdyby to šlo,chci pokračovat v dalším hubnutí a tyto výrobky mě to dost ztěžují .Velice Vám děkuji Zdraví Filipová
 
10 years ago
Dr. Staněk
Díky za upřesnění. Lymfatický systém určitě nerozhoduje o tom, kde se tuk ukládá, i když se podílí na jeho transportu. Urychlení hubnutí pomoci lymfodrenáže neodpovídá odborným poznatkům, které v této oblasti existují. Osobně pro to žádné vysvětlení nemám. Někdy ale studie nejsou všechno a některá pracoviště mohou mít třeba vlastní poznatky a zkušenosti.
 
10 years ago
Ano, čaj je neslazený vedlejší sladké tekutiny nepřijímám, samozřejmě vydržím, věřím že jsem na dobré cestě :)
 
10 years ago
K dietní chybě mohlo dojít jedině 200g pomelo jeden večer. Zvolila jsem to nejlepší to zbylo :) Zapisuji si již měsíc přesně co jím. Na hematologii mi zjistily 4. stupeň mutace (Laidenska) nebo tak nějak a ze strany primářky mi bylo doporučeno 1-2 týdně docházet na lymfodrenáže. Doporučila mi to i na podporu hubnutí,vmám postavu typu hrušky a dá se říci že veškerý tuk na nohou :) jaký je Váš názor?
 
10 years ago
Dr. Staněk
Odpověď na dotazník č.70. Dobrý den, jídelníček se zdá v pořádku a spíše se domnívám, že během těch 14 dní muselo dojít k nějaké větší dietní chybě. Váha musí jít dolů. Předpokládám, že čaj není slazený cukrem. Vydržte, k snížení váhy musí dojít. Proč prosím chodíte 2x týdně na lymfodrenáže?
 
10 years ago
Přiložen dotazník #70
 
10 years ago
Dr. Staněk
Milá Anno, díky za zaslání dotazníku č.68. Váš jídelníček je sestaven velmi špatně. Je nesmyslné snídat bábovku či svačit sušenku, které mají vysoký obsah sacharidů a tuku a jejich výživový přínos je zcela zanedbatelný pokud trpíme nadváhou. Oba pokrmy, či spíše pamlsky, přispívají k nárůstu tělesné hmotnosti. To platí i o přílohách, slazených čajích, hroznovému vínu, uzeném masu či tučnému sýru. V pokrmech není obsažena zelenina, která snižuje energetickou denzitu a také zvyšuje m.j. příjem balastních látek. Jídelníček je nutné zcela změnit a volit jiný podíl základních látek v celodenním jídelníčku. Přestože jste mladá, doporučuji ve vašem případě volit úplnou náhradu stravy DP na 12 dní, nebo DP 2 x 7 dní. Postupně pak budete přecházet na nový vhodnější jídelníček. Prosím o pročtení této poradny, Pokynů k Dietním plánům či informací na blogu. Bude-li něco nejasného, určitě se předem ozvěte. V Poradně odpovídám prakticky každý den a tak nemusíte na odpověď dlouho čekat. PS: snížená funkce štítné žlázy, pokud je správně kompenzována substituční léčbou, nemá negativní vliv na dietní režim a je možné dosáhnout stejně dobrých výsledků jako u lidí, kteří tento problém nemají.
 
10 years ago
Přiložen dotazník #68
 
10 years ago
Dr. Staněk
Zásadní je hlavně výživová hodnota celodenního jídelníčku a výživová hodnota týdenního jídelníčku. Jakou výživovou hodnotu je vhodné dodržovat napoví jednotlivé DP. Sestavíme-li dietní plán z běžných potravin, nelze počítat s tím, že skutečná biologická hodnota je stejná. I z tohoto důvodu je dobré výrobky Guareta a Dietline v nízkoenergetickém jídelníčku či jídelníčku se sníženým obsahem energie ponechat. Omeleta obsahuje bílkovinu s nejlepší biologickou dostupností, která má navíc nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin. Pro dietní režimy je optimální bílkovinou. Je možné ji ale nahradit koktejly Dietline či horkou čokoládou Dietline. Obě varianty obsahují také velmi hodnotnou bílkovinu.
 
10 years ago
Dobrý den, existuje nejaka zasada, ktere vyrobky by se nemely kombinovat v jeden den ? Mam namysli napr. Koktejl a omeleta ? Dekuji predem za Vasi odpoved
 
10 years ago
Dobrý den pane doktore, dekuji moc za odpoved a tim padem se nedopustim chyby :) je mi 28 let a merim 165 cm, drive jsem hodne sportovala, ale bohuzel jakmile jsem se souteznim sportem prestala, coz uz je 5 let vaha mi behem jednoho roku vzrostla prave z 50kg na 65, diky DP 10 dni uz jsem se zbavila 5 KG a nyni jsem zvolila prisny DP 15 dni, dekuji
 
10 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, přidáte-li fresh z jablek, plán přestává mít jakýkoliv smysl a zbytečně jste utrácela peníze. Navýšení příjmu sacharidů při respektování Pokynů je nesmyslné, protože tělo nebude mít žádnou potřebu čerpat energii z tukových zásob. Hubnutí se zpomalí či zcela zastaví. Mohu poprosit o informaci kolik je vám let a kolik měříte?
 
10 years ago
Dobrý den pane doktore, nyni drzim 15 denni plan prisny a muj cil je zhubnou z 60 kg na 50 kg je to mozne ? A jaky mate nazor pri dodrzovani planu na domaci vyrobeny fresh napriklad z jablek bez duziny ?
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, doporučuji začít úplnou náhradou stravy DP na 12 dní. Jednotlivé pokrmy je možné v rámci dne zaměnit tak, jak vám vyhovuje. Jinak doporučuji do plánu nezasahovat ani nesnižovat jeho výživovou hodnotu. Těším se na případné dotazy. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů.
 
13 years ago
vanek85
Dobry den pane doktore,jaky dietni plan je vhodny pokud potrebuji shodit nadbytecnych 5-7kg a je mozne kombinovat vyrobky dle chuti a nedrzet se presneho rozpisu na jednotlive dny?napr.kazdy den snidat omeletu,pouze jeden druh polevky apod?dekuji Vam za odpoved a preji krasny snad slunecny den :)
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru