V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

12 hodinové služby

13 years ago
drstanek
Anno, u Vás nebude snadné váhu snížit a bude třeba nalézt možnost kde ubrat. Přílohy musí pryč a musíte se během hubnutí vyvarovat dietnich chyb. Váš jídelníček bude určitě celkem v pořádku. Váha však může jít velmi pozvolna stále nahoru, pokud na něm něco nezměníte. Můžete třeba nyní po dobu jednoho týdne zařadit 2 porce Guarety a 2-3 pokrmy za den sestavit z nízkotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Výsledek prvního týdenního vážení nám ukáže jak dál postupovat a co si budete moci dovolit. Doporučuji zároveň užívat Guaretu Slimlineu 3 x 2 kávové lžičky za den a mezi jídly Guaretu EasySlim 2 tablety za den. Tablety nechte rozplynout v ústech a nekousejte je. Zkuste tím trochu eliminovat pocit hladu. Do budoucna není příliš udržitelné aby jste jedla tak často, pokud si budete chtít váhu udržet. Porce by musely být velmi skromné a musela by jste ještě pečlivěji dbát na jejich složení.
 
13 years ago
anna.neubauerova1
pracuji v kanceláři. normálně se snažím jíst dietně(tvarohy nízk. cotagge, žitný chleba, kuře zelenina, menší přílohy) ale častěji tak po 2 hodinách a to hlavně dopoledne kdy mám největší hlad.Je mi 35 172/67 a jsem zdravá.Chtěla bych zhubnout 5 kg a pak si zas váhu stabilizovat. Myslela jsem pokud budu v práci jestli by jsem nemohla zařadit do DP ještě malou svačinku např. Ovofit a nebo se to opravdu snažit vydržet např pomocí Slim diety.
 
13 years ago
drstanek
Milá Anno, pokud pracujete fyzicky bude možná vhodnější upravit stávající jídelníček. Pokud ne a jste zdravá, neměl by být zásadní problém jídelníček dodržet. Můžete mi o Vás napsat více ? Jak vypadá stávající jídelníček ? Můžete mi popsat trochu vaší práci abych si udělal představu o fyzické náročnosti a zda odpovídá vašemu hodnocení ? Proč si myslíte, že výživová hodnota je pro vás malá ?
 
13 years ago
anna.neubauerova1
Dobrý den, pracuji ve 12 hodinových nočních a denních směnách.Práce není fyzicky náročná nicméně vstávám v 5.15 a 5 malých jídel v dietním plánu na 14 dní je pro mne málo. Máte nějaké řešení?
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru