V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Nízký tlak

13 years ago
drstanek
Milá Karen, může to být i nepřiměřenou zátěží. Určitě to nepřehánějte ani s fyzickou zátěží ani s dietou. Nemáte to zapotřebí.
 
13 years ago
karen
Měřiče tlaku jsem nakoupila všem kolem sebe, jen ne sobě :-) Naposledy, když jsem měla hodně nízký tlak, tak se mi to stalo těsně po cvičení, což mě celkem vyděsilo, protože mimo jiné cvičím i kvůli tomu. Dietní plán jsem chtěla začít držet, protože teď nevím, co jíst. Vyřešila jsem to tak, že jsem si objednala nějaké vaše produkty a budu to kombinovat s běžnou stravou.
 
13 years ago
drstanek
Karen, já bych asi spíše nyní investoval do tonometru. Máme na www.lekarnaurotundy.cz slušné ceny Omronů a snížení váhy odložil. Já osobně k němu důvod nevidím, podle toho co jste napsala. S nízkým tlakem je třeba se naučit žít a je to mnohem lepší varianta než tlak vysoký. Pravidelným měřením tlaku si také vypozorujete jak vaše tělo reaguje na atmosferické vlivy. Někdy náhlá nevolnost z nízkého tlaku vede k panice a k prohloubení nepříjemných pocitů které nízký tlak mohou často doprovázet. Když se naučíte trochu předvídat co vám změna počasí s tlakem udělá, naučíte se s problémem účiněji bojovat. I sportování může pomoci.
 
13 years ago
karen
No, nadváhu asi nemám. Na cca 174 cm vážím 65 kg, ale nějaké kilo dolů by to chtělo. Léky neužívám a nízký tlak mám v podstatě celý život. Takhle extémně nízký jsem ho měla asi poprvé. Bylo mi ale opravdu špatně, tak nechci něco pokazit.
 
13 years ago
drstanek
Milá Karen, určitě je to možné pokud máte nadváhu. Doporučuji si jinak tlak každodenně měřit sama. Jedna hodnota u lékaře nemá dostatečnou výpovědní hodnotu. Řada lékařů také nepoužívá kalibrované tonometry, přestože by měli a občas narážím na špatnou medikaci i z tohoto banálního důvodu. Co se týká tělesné zatěže respektujte Pokyny a dostatečně odpočívejte. Užíváte nějaké léky ? Jak dlouho nízkým tlakem trpíte ?
 
13 years ago
karen
Dobrý den, už jsem držela dietní plán na 10 dní a opravdu mi pomohl. Pak jsem začala jíst normálně, tedy asi jsem to trošku přehnala: málo jídla, hodně cvičení. Ráda bych se znovu do vašeho plánu pustila, ale mám extrémně nízký tlak. Nedávno mi na pohotovosti naměřili 80 na 50 a museli mi ho zvedat pomocí kapaček. Myslíte, že je 10 denní plán pro mě vhodný? Děkuji za odpověď a přeji hezký den, K.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru