V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Omeleta

10 years ago
Dr. Staněk
Ano, určitě. Volte 200 gramů syrové či vařené zeleniny. Vařené mrkvi se raději vyhněte.
 
10 years ago
Dobrý den,kdybych si chtěla udělat 6 vaječných bílků můžu k nim nějaké množství třeba zeleniny?
 
12 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, ano, je to možné. Použijte pouze vaječné bílky z 6 vajíček. Dejte prosím vědět jak dopadlo první týdenní vážení.
 
12 years ago
Pane doktore mám podobný problém, o náhradě koktejly vím a přistoupím k nim, pokud nebude jiná možnost. Ale nemohla bych tu omeletu nahradit skutečnými vajíčky nebo třeba jenom bílky? Já bych totiž ráda trochu více čerstvého jídla během dne. Je to pro mě nezvyk, mám za sebou teprve tři dny..
 
13 years ago
drstanek
Veroniko, i pečivo bych pravidelně nekonzumoval. Volil bych cereální výrobky jako je chléb Dietline a občas si třeba zamlsal na dobrém chlebu či rohlíku pokud se někde objeví. Uvidíte co si všechno budete moci dovolit bez nárůstu váhy. Při stravování 5x denně musí být větší opatrnost a svačiny(případně večeři) raději volte velmi stromné. Občasné dietní prohřešky jsou v pořádku a tělo si je dokáže častečně vykompenzovat. Lepší je ale zase na nějakém dalším pokrmu něco ušetřit. Buďte také opatrná s pitím alkoholu. Tukové zásoby se z něho budují velmi snadno.
 
13 years ago
verrronique
Po skončení DP mám v plánu dodržovat stravování 5x denně s tím, že bych ráda vynechala přílohy a živila se převážně masem se zeleninou. Já jsem "masožrout" a bez masa nemůžu fungovat :-) Většinou můj denní jídelníček vypadá následovně snídaně - tmavé pečivo, šunka/sýr svačina - 1ks ovoce oběd - poloviční příloha, zelenina (salát, případně vařená), maso svačina - jogurt/šunka/zelenina večeře - zeleninový salát, případně opět maso a zelenina Někdy samozřejmě hřeším a dám si nějaké horší věci :-) ale to se pak většinou snažím druhý den omezit. Nebo pokud např. "přeženu" oběd, večer jím jen zeleninu... Je možné se takhle po DP udržovat?
 
13 years ago
drstanek
Veroniko jak máte v plánu postupovat dál? Doporučuji pouze navázat dle Pokynů. Přidal bych Dietline VitAmin a Paralékárna Rybí olej. Co se týká menstruace, v poslední fázi menstruačního cyklu dochází k zadržování vody. To je způsobeno změnou koncentrací jednotlivých pohlavních hormonů a jejich vlivem na minerální hospodářství a také tvorbou glykogenu v děloze, který dokáže vázat poměrně velké množství vody.
 
13 years ago
verrronique
Dobrý den pane doktore, tak se hlásím po týdnu dietního plánu :) dnešní vážení ukázalo úbytek váhy 2,8kg :) Mám na Vás ale ještě dotaz. V pátek mě postihla jakási střevní viroza a celý den jsem téměř nejedla. Zvládla jsem pouze jedno jídlo, ale víc bohužel ne, vážně to nešlo :( Je v tom velký problém? Jaké navrhujete řešení? Mám si 10-ti denní DP o jeden den tedy prodloužit? Dále jsem se chtěla zeptat, co je pravdy na tom, že v době menstruace většinou váha o 1-2kg stoupne. Děkuji Vám a přeji hezký den. Veronika
 
13 years ago
drstanek
Veroniko, omeleta zajišťuje tělu kvalitní bílkovinu a má v plánu své opodstatnění. To zelenina nedokáže. Zkuste si ji prosím ochutit a připravit si ji jako míchaná vajíčka. Je možné ji nahradit dle Pokynů koktejlem Dietline Whey 20. Věřím, že si poradíte.
 
13 years ago
verrronique
Dobrý den pane doktore, začala jsem s Vaším DP na 10 dní. Jsem moc spokojená, polévky i tyčinky mi chutnají, ale mám bohužel problém s omeletou, která mi nechutná vůbec. Je možné ji nahradit např. zeleninou? Byl by v tom veliký problém? Říkám si, že bych si místo ní mohla objednat např. tyčinky, které mi chutnají, ale říkám si, že než mi to přijde, tak jsou třeba další dva dny a ten desetidenní plán není zase tak dlouhý... Děkuji Vám za odpověď.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru