V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Zelenina Findus

10 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, určitě vždy volte zeleninu, do které není přidáván olej. Můžete například použít fazolové lusky Icefield nebo Mochovskou směs ( viz. Dietní plán na 10 dní). Věřím, že si poradíte.
 
10 years ago
Dobrý den, můžete mi prosím napsat, kterou mraženou zeleninou mám nahradit zeleninu Findus Fresh Classic Mix, když tato značka již byla stažena od 1.1.2013 z Českého a Slovenského trhu?
 
13 years ago
drstanek
Ano Natalie, jeden sáček se rovná jedné porci. Můžete použít také jinou zeleninovou směs obdobné výživové hodnoty ve stejném množství. Kontrolujte pozorně obsah sacharidů na obale. Preferujte tu směs, kde je menší podíl mrkve, přestože je obsah sacharidů obdobný.
 
13 years ago
Elen1975
Dobré odpoledne, pane doktore, mám dotaz ohledně zeleninových směsí Findus. V některých kratších plánech máte zařazenu zeleninovou směs Broccoli Mexicana a uvedenou gramáž 325 g. Mám tomu rozumět tak, že mohu k večeři sníst celý sáček? A co ostatní směsi zeleniny Findus? I ty se dají použít nebo jsou již nevhodné? Na internetu jsem vyhledala, hodnota se mi zdá v pořádku, možná poměry jednotlivých složek nejsou. Děkuji za odpověď. Jinak přeji nádherné jaro. Natálie
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru