V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

výslekdy za 6 týdnů

13 years ago
drstanek
Dobrý den, mnohokrát děkuji za Váš příspěvek. Myslím, že jste velmi dobře vystihl podstatu tohoto způsobu snižování a udržování váhy. Myslím, si, že je to způsob jednoduchý, snadný na pochopení a kdo má zájem, najde si svoji cestu jak si váhu pomocí našich výrobků nebo bez nich udržovat. Není třeba v tom také hledat žádné složitosti a vědu. Chce to jen si prakticky osvojit základní výživové informace na obalech výrobků a rámcově si uvědomit z čeho se skládají. Vhodný jídelníček, který nepovede k nárůstu váhy se pak dá sestavit poměrně snadno. Bez určité dávky sebediscipíny a sebekontroly to ale nikdy nepůjde.
 
13 years ago
dalich
Koukám, že mužů zde moc nepíše, takže přidám také svoji zkušenost. 3.1.2011 začátek přísné diety s Dietním plánem na 15 dní (přísný) Poté jsem pokračoval s Dietním plánem na 15 dní vlákninovým (Last Minute), ale sám jsem dobrovolně zůstal pouze u 3 jídel denně. Nad to jsem si přidával zeleninu. Přesta pít kafe, přešel na čaje. Výsledek: 3.1.2011 - 103 kg 15.3.2011 - 88 kg Nyní váha stagnuje, hlavně proto, že už nic nedržím :) Co jsem se však naučil: počítat si denní objem (strop) kalorií. Takže i během diety a po ní jsem si snědl třeba celou Nutellu - ale pak jsem tímpádem musel ubrat jinde, abych nepřekročil spočítaný strop, co mi tělo spálí v kilovém režimu (mám výhodu, je to okolo 8300 kJ). Nyní pokračuji v dietě, protože mým cílem je hmotnost 78-80 kg do 30.6.2011 :) Ale sebelepší dieta nepůmůže, pokud to člověk nemá v hlavě. Mě vaše dieta pomohla hlavně nastartovat. A také uznávám, že vzhledem k mé časové vytíženosti je pro mě výhodné nemyslet na přípravu jídla, ale vzít si "hotový sáček", tyčinku, udělat koktejl apod. Faktem je, že když jsem začínal, v práci se mi smáli. "Počkej za měsíc, dostaneš jojo efekt". V březnu naopak záviděli a ptali se mě "jak to děláš"? Ptaly se hlavně ženy, špatně to nesly psychicky, kolegové mě naopak podezřívali, že mám milenku, protože přece chlap jen tak nehubne, ne? :) Nemám. Prostě mě už nebavilo funět do schodů. Takže vaše produkty jsou skvělé, ale hlavně pomohou dostat do hlavy, jak se stravovat a kolik do sebe dostat kJ. Necvičil jsem (nemám na to čas), jen jsem upravil stravu co do objemu kalorií, začal chodit po schodech (5. patro) a více pěšky A šlo to. A půjde to i teď :) Má to i nevýhody: Musel jsem si koupit nové kalhoty, nový pásek, nové sako... Docela drahá sranda to hubnutí. :)
 
13 years ago
drstanek
Milá paní Ireno, děkuji za Vaši zprávu, která mi udělala radost. Výsledek je výtečný. Jen prosím se již nesnažte hubnout stejným tempem jako Váš manžel... Udělá mi velou radost, Když hubnutí dotáhne k normální hmotnosti, která mu nebude zvyšovat zdravotní riziko. Budu rád, když se někdy ozvete jak se Vám daří.
 
13 years ago
irenapaterova
Dobrý den pane doktore, s dietou jsme velice spokojeni, za 6 týdnů jsme dosáhli tyto výsledky: partner ze 102 kg na 91kg a já ze 57 kg na 50 kg. Pokračujeme dále, vše nám chutná a těsíme se na nové výrobky a příchutě. Tento způsob hubnutí nám velmi vyhovuje a doporučujeme jej. Irena
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru