V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

vysoky cholesterol

13 years ago
drstanek
Milá Lenko, neviděl bych to tedy nijak tragicky. Doporučuji co nejdříve 5-10kg sundat. Adipex pokud možno vysaďte. Přerušované dávkování považuji za nesmyslné a může zvýšit pouze riziko vedlejších účinků. Do budoucna je třeba dbát na přiměřený příjem tuků, který by neměl přesáhnout 30% celkové energetického hodnoty celodenního jídelníčku. Jestli máte dostatek vůle a odhodlání, zahajte dietu DP na 12 dní. Pomocí Guarety se naučíte váhu dlouhodobě kontrolovat. Tím se vyvarujete jídelníčku, který bude zvyšovat hladinu krevních tuků a zdravotní rizika do budoucna. Po zhubnutí 5kg doporučuji opět udělat kontrolu hladiny krevních tuků a cholesterolu. Těším se na případné dotazy. PS: i rodinná anamnéza může napovědět do jaké míry budete muset v budoucnu s cholesterolem bojovat a jak přísný bude muset být Váš jídelníček.
 
13 years ago
lenkas
vzdy jsem mela cholesterol v poradku a pred dvema roky jsem prestala kourit a pribrala jsem 10 kg. Pak jsem vzdy pri naberu mela kolem 6.Vazim 78kg merim 172cm a je mi 29 let.Pred odberem jsem byla na lacno, akorat jsem vcera mela bile vino 3x 2deci. Sla jsem spat ve 23hod. Myslite, ze to mohlo byt tim? Naposledy jsem mela 6,3 v rijnu. Adipex beru jiz po nekolikate tak trikrat do tydne asi 14 dni. Tlak mam kolysavz. V noci 80/40 pri zatezi 170/110.Mela jsem holterovo vysetreni pred rokem.Moc dekuji za radu
 
13 years ago
drstanek
Jak jste na tom s váhou Lenko ? Kolik je Vám let ? Byla jste před odběrem dostatečně nalačno ? Kdy Vám měřili obdobné hodnoty naposledy ? Jak dlouho Adipex berete ? Máte vysoký tlak ?
 
13 years ago
lenkas
Dobrz den, dnes mi zjistili cholesterol 7,3. Beru devatym rokem antikoncepci a na zhubnuti adipex co druhý den. Chtela jsem se zeptat jestli by jste mi doporucil leky vysadit a jestli to stim nejak souvisí. Moc dekuji.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru