V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Allivictus

13 years ago
drstanek
Ano, Markéto můžete to tak udělat. Dcera má asi tedy hiátovou hernii. Je to tak ? Ta by mohla také zhoršovat problémy s kašlem či jej dokonce způsobovat . Doporučuji přidat tekutý Gaviscon 2-3 x za den. Je to velmi účinný přípravek na tzv.gastroezofageální reflux, který hernii doprovází. Obsahuje alginát což je také druh vlákniny ( polysacharidů). Jedná se o výrobek zdravý a může dcerce pomoci. Stojí za to to zkusit ( čeští lékaři tento výrobek příliš neznají a nemají s ním velké zkušenosti). Více ale poradit nedokáži a je důležité, aby byla v péči gastroenterologa, protože je to zdravotní problém velmi nepříjemný a je třeba jej kontrolovat.
 
13 years ago
markulita
Myslíte tedy např. 3x ráno a 3x večer nalačno? Jinak dcerka má od malička problémy, často zvrací, bolí ji bříško po skoro každém jídle, na nic doktoři nepřišli a to jsme jich obešli několik, dělali nám spoustu vyš.sono, s těmi žal.šťávami, to jsme nepozorovali, ale diagn.nám to u lékaře, že má jícní kýlu nebo tak nějak. Děkuji za radu. M.
 
13 years ago
drstanek
Markéto, ať dcera bere 6 tablet za den nalačno. To je velmi důležité , aby se enzymy mohly částečně vstřebat a dosáhly v těle účinné koncetrace ! Balení bych dobral do konce a zopakoval kúru ještě letos 2x . To vracení žaludečních šťáv by ale bylo dobré vypozorovat, zda je je problém dietetický ( po jakých pokrmech a nápojích má problémy ) či funkční (objevuje se problém intenzivněji v noci ?) nebo třeba i psychický ( škola ?). Helicid je v pořádku a úleva se nemusí objevit hned.
 
13 years ago
markulita
Dobrý den, bude jí v červnu 9 let, trpí na záněty průdušek, ale i když je zdravá (na poslech) tak stále má suchý kašel, prostě stále pokašlává, byla už právě na alergii, mírně má alergii na roztoče, ale moje starší dcera jí má úplně, tak jako astma, kam s ní chodím na plicní a bere Seretide, a právě s tou mladší jsem tam byla taky a paní doktorka si myslí, že to bude mírné astma, tak jí dala před půl rokem také Seretide a teď kvůli tomu kašli a šťávám, které se jí vracejí z žaludku (byli jsme na sono břicha) ještě Helicid, a myslí si, jestli to pokašlávání není kvůli tomu, ale vůbec se to nelepší, naopak mi přijde během těch 14 dní, co ho bere, že je to snad intenzivnější, ale to může být můj pocit. To pokašlávání obtěžuje nejen ji, ale i ve škole apod. Děkuji za radu.
 
13 years ago
drstanek
Milá Markéto, kolik je prosím dcerce let a popište mi prosím trochu její problémy ?
 
13 years ago
markulita
Dobrý den, tak jsem dala na vaši radu a objednala si u vás Wobenzym, ještě se musím poradit s pediatrem kvůli dávkování, nebo mi poradíte vy? Děkuji moooc za dárek :) M.
 
13 years ago
drstanek
Milá Markéto, česnek je pro mnoho čechů něco jako ženšen pro asiaty. Syrový česnek se může obsahem látek poměrně značně lišit od tinktury, kterou výrobek obsahuje a to nejen z kvantitativního hlediska. Česnek a česneková tinktura dráždí žaludeční sliznici. Uvádíte, že dcera užívá Helicid. V jarním období se vždy problémy zhoršují,a proto by tedy chtělo tento výrobek dávkovat s opatrností. Tělo se může poměrně rychle na příjem tinktury adaptovat a problémy vymizí. Kdo trpí problémy se žlučníkem by měl být opatrnější také. Sám česneku nijak nefandím. Dokáže však výtečně a nenahraditelně ochutit některé pokrmy pokud ho použijeme v malém množství. Osobně bych dceři doporučil Wobenzym . Považoval bych to za smysluplnější investici.
 
13 years ago
markulita
Dobrý den, mohla bych se vás zeptat, co si myslíte o tomto přípravku na podporu imunity? Moje mladší dcera má stále kašel, nikdo ještě nepřišel na to proč, hodně trpí na záněty průdušek, má mírné astma, používá Seretide a teď má předepsaný Helicid, myslíte že by ji např. Allivictus tinktura mohla pomoci? Děkuji Markéta
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru