V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Velká nadváha - hubnutí 25 kg

8 years ago
Dr. Staněk
Tak to gratuluji, že si tak výborně vedete! Změna stravování a životního stylu je nezbytná k tomu, abyste si váhu udržela. Tělo bude mít velmi dlouho tendenci se vracet k maximální dosažené váze, Tu původní si můžete nadělit pod stromeček a těším se, že se vám to podaří.. Zvláště poslední kilogramy jdou velmi těžko a nesmíte se nechat odradit. Určitým vodítkem jak se stravovat mohou být Pokyny pro stabilizaci váhy. Výživovou hodnotu zvolených pokrmů můžete každodenně kontrolovat na www.potravina.cz. Celodenní jídelníček si také můžete pomocí tohoto webu plánovat. Vhodné výživové složení si je možné vybrat z tabulky. Kdykoliv se ozvěte, bude-li něco nejasného. Přeji pevnou vůli.
 
8 years ago
Dobrý den pane doktore, jsem 6,5 měsíce po porodu . Pred porodem jsem vážila 77 kilo k porodu jsem šla 105kilo. Na zacatku diety ješte měla 96kilo. Nyní jedu od zacatku měsíce a mam 89kg. Muj cíl je 70. Budu moc vděčná za za pozdější rady jak si udržet váhu. Nejde mi o rychle hubnutí ale o změnu životního stylu. A mam dotaz za jak dlouho bych se mohla na 70kilo dostat. Děkuji
 
10 years ago
Dr. Staněk
Poděbradku nijak doporučit nemohu. Neměla by být hlavním zdrojem vody. Obsahuje zbytečně moc sodíku a může napomáhat k nežádoucímu zadržování vody. Pijte slabé bylinné čaje, slabý pravý čaj, slabou kávu, pokud ji snášíte. Jemně perlivá voda je samozřejmě také v pořádku. Rybí olej doplňuje dietní režim o některé esenciální mastné kyseliny. Je dobré ho zařadit po 14 dnech redukční diety. Přeji pevnou vůli a odhodlání.
 
10 years ago
Ještě se chci zeptat občas doporučujete tablety rybí olej z vaší lékárny k čemu je dobrý?
 
10 years ago
Dobrý den odeslala jsem dotazník a dnes najela na 15 denní přísný plán.Ráda bych navštívila Vaši poradnu,ale mám to daleko.Proto volím tuto cestu. Ještě bych se chtela zeptat zda je možno v pitném režimu použit pro-linie podebradka nebo neco podobného.čaj a neperlivá voda mi nedelá dobře,proto vubec nepiji,spíše ještě jemně perlivou vodu bez příchutě. Děkuji a ozvu se jak pokračuji
 
10 years ago
Přiložen dotazník #59
 
11 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, za jo-jo efekt nemůže Herba-Life. Váha se musí pečlivě kontrolovat a až asi za rok dojde k jejímu ustálení. Tělo má tendenci se vracet k původní váze. Tento obranný mechanismus měl čelit obdobím nedostatku, kdy člověk neměl k dispozici dostatek potravy a vytvářel se desetitisíce let. Přejídání ( neadekvátní příjem stravy s vysokým obsahem energie) většiny obyvatelstva je jev , který trvá zatím velmi krátce a tělo se s ním zatím vypořádá po svém (cukrovka II.typu, dna, vysoký krevní tlak, některé druhy rakovin). Určitě se s ním ale příroda do budoucna vypořádá, pokud bude ještě lidská civilizace existovat a pokud bude co jíst. Musíte tedy být připravena, že zhubnutím nic nekončí a že je třeba změnit dlouhodobě stravovací návyky. Jiná možnost není. Protože máte velkou nadváhu, doporučoval bych návštěvy naší ordinace. Takto snáze dosáhnete cílové váhy a naučíte se mnoho užitečných věcí. Na telefonu 2 24 23 81 02 by vám sestřička řekla vše potřebné. Pracujeme již od 6.00 ráno. PO-Pá. Zvažte to prosím. Alternativou je pak zahájení redukčního režimu úplnou náhradou stravy DP12 nebo DP 15-vlákninovým. Nenašel jsem bohužel ten dotazník. Rád se k němu ještě vyjádřím. Těším se, že uspějete a že se vám naše výrobky osvědčí.PS: s kůží bude samozřejmě problém. U mladších osob se kůže nové postavě snáze přizpůsobí.
 
11 years ago
Přiložen dotazník #55 dobrý den, ráda bych zkusila váš dietní plán,ale nevím jakým začít.Moje váha byla 104 kg omezováním v jídle se mi podařilo shodit 7 kg za 2 měsíce. Kdysi jsem zkoušela herbalife zabral,ale dostavil se jojo efekt.Také se chci zeptat, když někdo hodně shodí jako v příkladech nemá problémy s vytahanou kůží? Zdá se mi to hodně 30 kg za 4 měsíce. Děkuji za odpoced
 
12 years ago
esokol
Musím potvrdit, že ten nový koktejl s příchutí vanilka je super. Tedy alespoň mě se přesně trefil do chuti-zajímavá vanilková chuť. E.S.
 
12 years ago
Dr. Staněk
Milá Jiřino, máte-li problém zhubnout konzumace rohlíků, běžného chleba či dokonce brambůrků s vysokým obsahem škrobu a tuku nedává žádný smysl. Podle toho co jste uvedla nejste žádný velký jedlík a myslím si, že by jste snadno zvládla úplnou náhradu stravy DP na 12 dní. Ten se snadno dodržuje a vede vždy k úspěchu. Navažte pak na něj DP na 10 dní a jídelníčkem stejné výživové hodnoty pokračujte dále, až do dosažení cílové váhy minus 2kg. DP na 12 dní je možné zopakovat, budete-li se dobře cítit a bude-li vám vyhovovat. K Plánu doporučuji přidat jeden z vlákninových setů. Po ukončení DP na 12 dní přidejte Dietline VitAmin a Paralékárna Rybí olej. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů, včetně Pokynů ke stabilizaci váhy. Bude-li něco nejasného, určitě se předem ozvěte. Těším se, že budete úspěšná.
 
12 years ago
Přiložen dotazník #15
 
12 years ago
Dr. Staněk
Radomíro, jídelníček se mi líbí. Přidejte multivitamin-multiminerál např. Dietline VitAmin. Dbejte na co největší pestrost a přidávejte vhodné mléčné výrobky. Vím, že výběr pokrmů musí být zatím dost omezený... Později zařazujte i další potraviny viz. Pokyny pro stabilizaci váhy. Pokud nepijete koktejly Dietline, zkuste k zahnání chuti na sladké volit Dietline Whey 20 koktejl vanilka. Ten je o trochu sladší než ostatní a je také určen právě k překonání problému, který jste zmínila v předchozím příspěvku.
 
12 years ago
Přiložen dotazník #14
 
12 years ago
Dr. Staněk
Milá Jitko, děkuji za zaslání dotazníku. Protože zatím nemáte vážnější zdravotní obtíže, navrhuji zahájit hubnutí úplnou náhradou stravy DP na 12 dní. Budete-li se dobře cítit, Plán je možné zopakovat nebo navázat DP na 10 dní. Jídelníčkem obdobné výživové hodnoty pak bude třeba pokračovat až do dosažení cílové váhy. Protože vás čeká hodně kilogramů, zvažte, zda by nebylo lepší navštěvovat naše Centrum, ve kterém by jste byla pravidelně kontrolována a jídelníček vám byl dle potřeby korigován. Pravidelné navštěvy v ordinaci vedou k větší disiplinovanosti a většinou i k lepším výsledkům než "když jste na hubnutí sama". Tel do ordinace 2 24 23 81 02 - pracujeme již od 6.00. Od 14.00 bývá zpravidla zapnut záznamník. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů včetně Pokynů ke stabilizaci váhy. Kdykoliv se ozvěte bude-li něco nejasného. Těším se, že využíjete našich služeb a že budete spokojena.
 
12 years ago
Přiložen dotazník #13
 
12 years ago
Dr. Staněk
Já mám také obrovskou radost Jitko! Je to skvělý výsledek. Věřím, že budete úspěšná i nadále. Jen prosím počítejte s tím, že váha již půjde dolů pomaleji. Těším se, že se ozvete po dalším týdenním vážení. Nepolevujte! Vydržte!!!
 
12 years ago
Jitka
Dobrý den všem... konečně jsem se doslechla o velice účinné dietě , píši záměrně velice účinné protože mám první 14ti denní plán za sebou a začínám 10ti denní. Když jsem začínala hubnout 11.1.2012 vážila jsem úctyhodných 114,8 kg po dietním plánu a přestávce jsem skončila na 101 kg.. je to prostě úžasný. 12.4 jsem začala držet plán 10ti denní jdu do toho s chutí, je úžasné že se vidí výsledky hned. Mám ze sebe obrovskou radost a děkuji za tak úžasnou a chutnou dietu a přitom i cenově dostupnou. Přeji všem kdo jí drží nebo začínají držet mnoho úspěchů a radosti ze sebe samých. Jitka
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za zprávu. Mám z ní radost a těším se až dosáhnete cílové váhy. Jsem si jist že Vám to bude nesmírně slušet stejně tak jako třeba Gině a Markétě.
 
13 years ago
kappa70
Dobrý den pane doktore, včera jsem ukončila první 15 DP přísný a celkový úbytek je 6,8 kg :-). Mám nesmírnou radost. Moje váha se tedy pohnula takto: výchozí - 102,9 kg, aktuální 96,1 kg. Cítím se výborně, úbytek vnímám zejména v oblasti břicha. Pokračuji dalším 15 DP přísným s přidáním jednoho koktejlu odpoledne (včera jsme to probírali ráno u Vás v lékárně), doplnila jsem rybí olej a vitAmin. Ještě jsem chtěla dodat, že celkově cítím tělo lehčí, mám krásnou pleť a dobře spím, takže účinek vnímám plošně :-) :-). Přihlásím se opět za týden. Přeji Vám krásný den a děkuji za Vaše výrobky a především Vaši ochotu. Kappa70
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za zprávu, která mi udělala velkou radost a gratuluji ! Navázal bych nyní DP na 12 dní a snažil bch se ho striktně dodržet. Povede to k optimálnímu výsledku. Přidejte Paralékárna Rybí olej (Omega-3) a Dietline vitAmin. Těším se na další příspěvek.
 
13 years ago
kappa70
Dobrý den pane doktore, před týdnem jsem začala Váš 15 DP přísný. nyní přišlo první vážení - mám méně o 4 kg :-). Jsem z toho nadšená a děkuji za to, že jste vymyslel konečně funkční způsob hubnutí a navíc s tak chutnými výrobky. K průběhu prvního týdne - první 4 dny super, ani stopa hladu či chutí, další 3 dny hlady i chutě (nevím, zda mohu částečně přičíst PMS, ale bylo to dost urputné). Nicméně vydržela jsem, když byl hlad, pročítala jsem celou poradnu, to pomohlo :-))). Ve středu budu objednávat další produkty, chtěla jsem se poradit, jak dál. Potřebuji celkem zhubnout 25 kg, je mi 41 let, měřím 164 cm a vážím 103 kg (nyní po prvním týdnu 98,6 kg). Nepíšu Vám tato čísla ráda, jsou doslova ohavná, ale chci, abyste věděl, cjakou cestu mám před sebou. Přemýšlela jsem, že bych pokračovala ještě jedním DP 15 přísným a kdyby hlad přetrvával, odpoledne bych obohatila buď o vlákninovou polévku nebo proteinový koktejl k svačině - co si o tom myslíte? A jaké případné doplňky či vitamíny bych měla brát (pokud je to nutné, cítím se velmi dobře, únava žádná). Děkuji předem za Váš laskavý názor.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru