V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Vhodný dietní plán

13 years ago
drstanek
Milá Veroniko, v tom případě by byl asi pro Vás vhodnější DP na 15 dní vlákninový. Jestliže jste se už takto rozhodla, používejte během dne Guaretu EasySlim a samozřejmě Guaretu SlimLineu nebo Guaretu SuperSlim viz Pokyny. Vhodné jsou také pastilky Frésh k zahnání chutí. Snažte se na jídlo nemyslet a zaměstnávejte svoji mysl jinými aktivitami. Bojujte s vůli ze dne na den a z týdne na týden. Neplánujte hubnutí hodně dopředu. Určitě to s Guaretou dokážete.
 
13 years ago
drnda111
Moc Vám děkuji za povzbuzující zprávu. Jediné čeho se obávám je veliký hlad, který asi přijde, jelikož jsem zvyklá jíst hodně a hlavně večer po práci. Jednou jsem zkoušela snížit o dost energetický přijem a nebylo mi moc dobře ani psychicky. Nemáte nějaký typ, abych toto překonala? Koupila jsem si vlákninu na celý měsíc, kterou chci brát před jídlem a ještě jeden přísný jídelníček, který bych pak chtěla začít pozvolna prokládat normální stravou. S pozdravem Veronika
 
13 years ago
drstanek
Ano je velmi vhodný při respektování Pokynů. Kdykoliv se ozvěte pokud bude něco nejasného. Těším se že budete úspěšná. Pokud budete mít čas, pročtěte si prosím také poradnu. Myslím, že by Vás mohla inspirovat i posílit aby jste dosáhla co nejlepších výsledků a váhu si dokázala udržet.
 
13 years ago
drnda111
Dobrý den, mám velkou nadváhu-BMI 36,7. Koupila jsou si Váš přísný 15-ti denní plán. Myslíte, že je při takové nadváze vhodný, alespoň pro začátek? Moc děkuji.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru