V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Nemoci

9 years ago
Dr. Staněk
Milá Ivano, steatóza jater doprovází nadváhu a obezitu. Sonografické vyšetření tedy neprokázalo nic překvapivého. Při obezitě je postižení jater steatózou větší. Jediným rozumným krokem je postupné dosažení normální váhy. Určitě proto svůj boj s nadváhou nevzdávejte. Dietní plány není třeba nijak měnit. Je však důležité, abyste dosáhla větší disciplinovanosti a změnila některé stravovací návyky které třeba k nedisciplinovanosti vedou. Zvažte opět, zda nenavštěvovat naší ordinaci.
 
9 years ago
IvanaK
Dobrý den, po stálé bolesti v oblasti levé ledviny mi na sono zjistili incip. steatosu jater a lipomatosu pankreatu? Je pravda, že jsem nedisciplinovaná. Zhubnu a pak 3 měsice jím normálně (tedy víc než normálně) a pak zase nasadím DP 15 přísný. Docela mě to vyděsilo, uvidím, co na to ještě moje lékařka, ale je možné, že to způsobuje střídání období diety a normální stravy? Mám nějak DP 15 přizpůsobit?
 
10 years ago
Dr. Staněk
Ani se nedivím, Ivano. Medikace je extrémní, aniž by se řešil hlavní původ problému-obezita. Ať manžel vysadí na 3 dny tyto léky: Milgamma, Solmucol, Delmucol, a Detralex. Po třech dnech se ozvěte, zda problém přetrvává. Movalis a Dorsiflex nedoporčuji používat na křeče v nohách. Je to ve většině případů nesmyslné. Budu ale rád když mi k manželovi pošlete více informací. Obezita je značná a doporučuji pravidelně navštěvovat naši ordinaci,abychom manžela mohli sledovat po interní stránce a medikaci upravili na přijatelnou míru.
 
10 years ago
Ivana
Dobrý večer,mám dotaz na vhodnost diety pro mého manžela.Začal se mnou držet Vaši dietu od včerejška a vybral si DP 2x7.Včera večer ho ale bolel žaludek a dnes od rána také. Bere ale docela dost léků(možná zbytečně) Je mu 65, váží 137 kg a bere detralex 1-0-1, milgama 1-1-1,solmucol 1-0-1, eutirox 1-0-0, moduretic 1/2-0-O, isoptin 1/2-0-0, milurit 1-0-0, delmucol 1-0-1.příležitostně (křeče v nohách)movalis a dorsiflex.
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, dietní režim je pro Vás určitě vhodný. Můžete s jeho pomocí většiny problémů úplně nebo částečně zbavit. Bude však lepší snižovat váhu pod kontrolou lékaře protože bude nutné zdravotní stav pečlivěji sledovat. Máte hodně kilogramů před sebou. Zavolejte prosím ve středu ráno na tel : 2 24 23 81 02. Sestřička vám sděli vše potřebné. Přeji pevnou vůli a hodně úspěchů.
 
13 years ago
gawronova
Dobry den, vzhledem k tomu, ze se nemohu dovolat na zadne z tlf. cisel uvedenych na Internetu a rada bych se objednala do Centra k pani doktorce Stankove, pokladam alespon dotaz touto cestou. Zacala jsem drzet Vasi dietu, ale protoze mam zdravotni problemy, nevim, zda je pro me vhodna. Mam nadorek na nadledvine, vysoky krevni tlak, vyssi cholesterol, vyssi cukr, jaterni steatozu, vyssi heliobakteri pylory. Vaha 126 kg, vyska 178 cm, za 5 mesicu jsem shodila dietou podle krevnich skupin 23 kg. Prosim o info, zda mohu dietu drzet, event. kontakt do poradny, kam bych se rada objednala a hubla pod dozorem. Dekuji a preji hezky den Gawronova Kristina
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru