V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

dp12

13 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za zprávu. Je možné navázat DP na 7 dní a pokud Vám bude vyhovovat, zopakujte jej. Přidejte prosím Dietline VitAmin a Paralékárna Rybí olej. Jestliže dodržíte správně výživovou hodnotu běžných pokrmů,váha půjde stále dobře dolů.
 
13 years ago
kralik82
Dobry den,dekuji za odpoved-jde o to,ze normalnim jidelnickem se mi moc hubnout nedari nebo spise je to na me moc pomali proces a vzdy to vzdam..a jelikoz jsem rok a pul po porodu a zustalo mi stale 10kg nahore,tak jsem se dala na vas plan.mam za sebou dp12,ale uz nezvladam posledni 3 dny se udrzet bez norm.jidla.a hlavne z vyrobku dietline-polevky a omelety, se mi dela dost nevolno!:-( jinak merim 169,vazim momentalne 66.5kg,takze jsem na dp shodila priblizne 3kg a potrebovala bych tak jeste 6kg.vyrobky guereta mi vyhovuji i plan,ale myslim,ze by mi ted vyhovoval ten 7 denni,aby me to tak nelakalo delat dietni chyby,tak nevim-potrebuji si do 2 dnu objednat dalsi,tak at vim ktere.dekuji za odpoved a radu..
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, snažte se vážit 1 x týdně aby jste se zbytečně nezneklidňovala. Doporučuji navázat DP na 10dní a nahrazovat Guaretu a Dietline postupně. Tedy každý týden jeden pokrm v rámci jednoho dne, Je to důležité aby jste si dostatečně osvojila nový jídelníček. Napište mi prosím případně o sobě něco bližšího pokud by jste potřebovala další informace.
 
13 years ago
kralik82
Dobry den,potrebuji se ujistit,ze dodrzuji spravne dp12.snazim se vse jist jak se ma,ale uz zacinam ztracet vuli vuci normalnim pokrmum.dnes mam 10.ty den,takze brzy koncim,ale jeste jsem mnoho nezhubla,potrebuji jeste 6kg,tak jestli mam prejit treba 2x na 7denni plan,nebo nasledovat 10ti denni.take me zajima zdali se da jist behem dne i zeleninu tipu okurka ci salat atd.a kolik je tak normalni shodit za tech 12dni.dekuji mnohokrat
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru