V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

celiakie a DP

13 years ago
lydie
dobry den, pane doktore, velmi dekuji za odpoved.zkusim tedy plan slozeny z tycinek a koktejlu.ozvu se, jak bude funkcni :-) hezky den.lydie
 
13 years ago
drstanek
Lydie, bude velmi účinný, hůře se dodržuje protože pocit hladu může být na počátku diety větší. Např. 2+2 pokrmy za den. Je třeba zajistit dostatek odpočinku a tělesné aktivity Dle Pokynů. Doporučuji zároveň užívat vlákninové přípravky Guareta , Dietline VitAmin a Paralékárna Rybí olej. Pro tento dietní režim platí informace v Pokynech uvedené u dietních plánů.
 
13 years ago
lydie
dobry den, dekuji za odpoved.rada bych se zeptala, zda je mozne sestavit dietni jidelnicek pouze z tycinek a koktejlu, ktere jsou bezlepkove a zda bude tento jidelnicek ucinny. za odpoved predem dekuji.
 
13 years ago
drstanek
Milá Lydie, některé suroviny ve výrobcích obsahují lepek, který je velmi kvalitní bílkovinou a lidé, kteří netrpí intolerancí by se mu určitě neměli vyhýbat. Bezlepkové jsou tyčinky a nápoje. Oficiálně to ale nedeklarujeme, protože zkoušky u akreditovaných laboratoří jsou pomalé a čekaní na výsledky by nás velmi rychle zničilo.
 
13 years ago
lydie
dobry den, pane doktore, chci se zeptat, zda je mozne uzivat DP pri podezreni na celiakii /zatim nepotvrzeno biopsii/. za odpoved dekuji.lydie
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru