V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Hubnutí svalů

13 years ago
drstanek
Milá Dominiko, v případě, že nemáte nadváhu, plány pro Vás vhodné nejsou. Pokud ano, je určitě dobré váhu snížit. Účelem použití dietních plánů není snížení množství svalové hmoty.
 
13 years ago
dominika13
Pane doktore, tak to jste mě moc nepotěšil. Takže myslíte, že ani nemá cenu zkoušet nějaký váš dietní plán? Děkuji za odpověď
 
13 years ago
drstanek
Milá Dominiko, jestliže děláte vrcholový sport bude to nemožné. Pokud snížíte tělesnou zátěž dojde přirozeně ke snížení svalové hmoty. Je třeba však velmi pečlivě kontrolovat váhu aby nedošlo k výraznému nárůstu ( určitě to bude jednou problém až s vrcholovým sportem skončíte). Je možné trochu snížit příjem bílkovin a držet se nižších doporučovaných hodnot. To ale chce velmi detailně promýšlet jídelníček. Možná i tréningové metody mohou vést k dílčímu úspěchu co se týká formování postavy.
 
13 years ago
dominika13
Dobrý den, můj problém spočívá v tom, že mám až příliš svalové hmoty. Jsem vrcholový sportovec a mám navíc i tu "výhodu", že mi ve srovnání s ostatními spoluhráčkami roste velmi rychle svalové hmota. Jak prosím trochu o této svaloviny přijít? Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Dominika.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru