V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Začátek

3 years ago
Dr. Staněk
Díky za upřesnění. Dalacin C je zpravidla dobře snášen, pokud se dobře zapije a užívá se s jídlem. Doporučuji jej užívat s pokrmy Guareta. Nikoliv s DietLine Protein 20. Přeji pevnou vůli !
 
3 years ago
Dobrý den, děkuji za odpověď. Antibiotika Dalacin C mi byly předepsaný z důvodu zlatého stafylokoka v uchu. Mám chronicky zánět středního ucha. Mám je užívat nejlépe během jídla. Zatím mi obtíže nedělají ani co se týče diety. Prozatím od pátku jím pouze Guaretu. Děkuji za Váš čas.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Vlákninový přípravek Guareta užívejte 30 minut před jídlem. Stačí 3x za den v doporučeném dávkování. Pokud do jídelníčku již zařadíte běžné jídlo, užívejte vlákninu během tohoto jídla. Co se týká užívání antibiotik, záleží na tom jaké vám bylo předepsáno. Některé se lépe vstřebávají s jídlem a jiné naopak. Můžete mi to prosím upřesnit? Potřebuji znát název léku, obsah ATB v tabletě a doporučené dávkování. Budu rád, když mi také napíšete na jaké obtíže byl lék předepsán. Jinak zásadní problém v užívání ATB během redukční diety není.
 
3 years ago
Dobrý den, na doporučení mé známé jsem si v lékárně zakoupila různé výrobky Guarety. Než jsem přišla tedy na to, že je máte na svých stránkách s dietním plánem. Mám doma polévky (kuřecí, hrachovou, houbovou), pudinky (čokoládový i vanilkový), jogurtové krémy (meruňkový , s čokoládou a pomerančem), proteinové tyčinky a SuperSlim. Teď si nejsem jistá.. SuperSlim před každým jídlem z Guarety? Nebo to mělo být v kombinaci s nějakým dietním "normálním" jídlem? Pokud tedy nakombinuji jogurtový krém k snídani, polévku na oběd, tyčinku ke svačině a k večeři třeba bramborovou kaši? A pokud momentálně beru antibiotika, není to proti něčemu? Děkuji za odpověď.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Jsou uvedeny u jednotlivých Dietních plánů, Karolíno. Jen je rozklikněte v e-shopu.
 
9 years ago
Dobrý den, prosím, kde naleznu "Pokyny"? Moc děkuji, Karolína
 
13 years ago
drstanek
Milá Evo, prosím o pečlivé přečtení Pokynů. Je zde i informace o kávě viz. napravo Stáhněte si. Co se týká té hostie, myslím, že se dělá stále ze škrobu, který je v dietě nežádoucí. Přesto bych v tomto případě nic neměnil na Vašem zvyku a přesvědčení. Přeji pevnou vůli. Budu rád když se každý týden ozvete jak se Vám daří. Těším se na případné dotazy.
 
13 years ago
evama
Dobrý den, mám v plánu zhubnout 20 kg. Chtěla bych začít přísným režimem a poté přejít na normální stravu samozřejmě dietní. Chtěla bych se zeptat na pití kávy, zda není problém, jsem navyklá vypít denně 4 - 5 šálků kávy. Ještě jsem se chtěla zeptat zda při přísném režimu nevadí,že jakožto věřící 1x týdně přijímám hostii. Děkuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru