V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

hyperfunkce šž

13 years ago
drstanek
Milá Jitko, nyní je třeba čekat na další výsledky vyšetření. Je možné že se bude nakonec jednat o autoimunní zánět štítné žlázy, který je následně doprovázen sníženou funkcí SŽ. Ten je v populaci nejvíce rozšířen. Kontrolujte si pečlivě váhu a nedopusťte její nárůst v blízké budoucnosti. Bude nějaký čas trvat než se budete cítit lépe. Je to nepříjemné onemocnění se kterým se ale dá poměrně dobře žít.
 
13 years ago
jitkakut
Ja byla teprve včera poprvé na endokrinologii (objednaci lhuta 1,5 měsíce) dostala jsem Thyrozol na snížení funkce a Trimepranol na sklidnění bušení srdce,vyšetření a odběry krve, na příčinu jsme se nějak nedostali, ale o tom jsme mluvili s obvodní lékařkou - je možné že stres, léky jsem začala užívat a cítím se lépe ( běžně žádné léky neužívám tak asi proto celkem rychlá reakce), ale nemám sílu jako dřív, chtěla bych se brzy dostat zpátky do kondice.
 
13 years ago
drstanek
Milá Jitko, jedinou cestou je medikamentózní či chirurgická léčba. Jaké léky momentálně užíváte ? Jaká je podle lékaře příčina hyperfunkce ?
 
13 years ago
jitkakut
Dobrý den, pane doktore, zajímalo by mě, zda lze hyperfunkci šž, či spíše důsledky ovlivnit stravou, u mne se k tomuto problému řadí ještě vysoký cholesterol a dna, potřebovala bych poradit vhodnou "dietu" tak aby tělo netrpělo a problémy se nezhoršovaly, mos děkuji Jitka
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru