V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Cvičení při 15DP

7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Katko, rozumné je se vzdát nepřiměřené tělesné zátěže, která je momentálně pro dietní režim komplikací. Jestliže se rozhodnete na Sněžku vyjít, vemte si navíc s sebou tyčinku Guareta a během výstupu ji pomalu ukusujte, nebo si ji předem nakrájejte na drobné plátky. Snažte se také během cesty více odpočívat.
 
7 years ago
Kateřina
Dobrý den, chtěla jsme se zeptat, co je nejmenší zlo na doplnění jídelníčku při jednodenní tůře do hor. Nyní držím 15ti denní plán s vlákninou, v navazujícím 10ti denním programu jedeme do Krkonoš a chceme na Sněžku. cítím, že energie mi výrazně ubylo, i přes to, že jsem zvyklá hdně chodit a obávám se, že to pouze s předepsanými produkty nezvládnu. Můžu například protejnovou tyčku navíc, nebo cellozrný chlebík s něčím? Budu moc vděčná za odpověď. S přáním hezkého dne Katka
 
14 years ago
drstanek
Dobrý den, skutečně bych se držel doporučení v Pokynech. Náročnou chůzi po horách bych opravdu vynechal a raději se procházel zvolna někde v lese a odpočíval. Trenažer je v pořádku, volil bych půl hodiny za den. Plavání také půl hodiny za den - zvolna a v dostatečně vyhřáté vodě. Po zhubnutí si vše vynahradíte a klidně můžete i přidat, jestliže to vaše klouby vydrží. Váha se bude snáze udržovat. Těším se na Vaši zprávu po týdenním vážení.
 
14 years ago
Akinom
Dobrý den, pane doktore, potřebovala bych poradit. Dnes jsem začala 15 přísný DP. Jaké cvičení při něm mohu provozovat ? O víkednu hodně chodím po horách (15-20 km denně), jinak přes týden 1 hodinu cvičím na eliptickém trenažeru a 1 hodinu plavu. Mohu si přidat ještě 2x týdně aerobic ?
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru