V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

vhodný dietní plán

13 years ago
drstanek
Tak to je škoda. Teď je třeba odpočívat a zbavit se zdravotních problémů. Až se budete dobře cítit můžete třeba zkusit DP na 10 dní a pokračovat. Váhu si zatím jen udržujte. Vyhýbejte se veškerým přílohám a pečivu a běžným lidským stravovacím prohřeškům co nejvíce. Určitě užívejte nějaký multivitamín - multiminerál např. Supradyn či Dietline VitAmin. 6kg za měsíc je skvělý úspěch, který určitě stojí za obdiv. Kež by se to dařilo každému.Kolik zdravotních problémů by lidem ubylo a o kolik tun léků by se mohlo spotřebovat méně !
 
13 years ago
anoli
Dobrý večer pane doktore, tak jsem nakonec onemocněla, mám silný zánět průdušek, za těch 14 dní co jsem nepsala jsem zhubla jen 1,5kg. Tedy za celý měsíc je to 6kg.Je to málo?Poraďte mi prosím, jak postupovat dál, abych hubla,můžu dál pokračovat v dietním plánu?Přidala jsem dle rady VitAmin a Rybí olej . Děkuji za Vaši odpověď, podporu a neúnavnost a trpělivost s jakou nám všem hubnoucím odpovídáte.
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, výsledek je velmi dobrý a je skvělé, že hubnutí pokračuje. Znamená to, že dietní plán správně dodržujete. Přidejte si Dietline VitAmin a Paralékárna Rybí olej (omega-3). Snažte se dostatečně odpočívat. Unavený je nyní skoro každý a v lékárně stále slyším "Nemáte něco proti únavě"? . Věřím, že se budete brzy cítit lépe. Těším se na další zprávu.
 
13 years ago
anoli
Krásný den p. doktore, dnes jsem se po týdnu vážila, mám už druhý 10denní dietní plán- tak tentokrát mám méně jen 1,5kg, asi je to málo, ale ¨dodržovala jsem ho opravdu striktně, tak nevím. Jediný problém, který mám je docela velká únava.ve středu budu objednávat, můžu pokračovat v dalším 10denním diet.plánu. díky za rady.
 
13 years ago
drstanek
První snížení váhy je vždycky největší. To, že to byly 3kg ukazuje, že jste byla velmi důsledná. První rychlý váhový úbytek souvisí zejména se ztrátou přebytečné vody, která je zadržována díky nepřiměřenému příjmu sodíku v jídelníčku. Nyní to půjde pomaleji, ale snížení váhy již bude podstatně více na úkor tukových zásob.
 
13 years ago
anoli
díky za odpověď, je dobře, že umíte i odpočívat :-).tu oslavu máme,až příští sobotu,ale vím,že to zvládnu. Ten tyden diety mě natolik motivoval,že si to rozhodně nepokazím. Co si prosím myslíte o mém týdenním úbytku 3kg.?Je mi jasné, že to později půjde hůř,ale vydržím. Slíbila jsem to sama sobě.Hezký večer
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď, ale dnes jsem si zrovna trochu zalenošil... Nejlepší metodou po oslavě je následující den výrazněji ubrat. Protože držíte dietní plán, doporučuji zítra zvolit 2 pokrmy proteinové ( omeleta či koktejl Dietline) a jeden pokrm Guareta ( polévky, pudinky, krémy, tyčinky). Potom již pokračujte podle plánu. Určitou pomocí je konzumace 6 tabletek Guarety OfficeSlim během hodování. Alkohol však vykompenzovat nedokáže. Budu rád když napíšete jak jste oslavu "přežila" a jak dopadla neděle. Těším se.
 
13 years ago
anoli
Dobrý večer p.doktore. Děkuji za Vaši podporu a vaše rady. Dnes ráno jsem se vážila a zhubla jsem o 3 kg za týden.Cítím se velmi dobře, jen asi 2 dny mám pocit hladu,přesto jsem režim neporušila.Mám ještě jeden problém, v sobotu máme velkou rodinnou oslavu a tak opravdu už teď vím, že dietu nebudu moc dodržet,samozřejmě se k režimu další den vrátím,i na oslavě se nebudu přejídat,přesto máte nějakou úžasnou radu?:-)))) Ještě jeden dotaz, jak jsem se dívala na ostatní příspěvky - připadá mi , že vy snad nikdy nespíte, dle času , kdy odpovídáte.:-)))) a.
 
14 years ago
drstanek
Dobrý den, vždy je dobré se rozhodnout podle aktuálního zdravotního stavu a fyzické kondice. Jestliže Vás ale ještě čeká tolik kilogramů, doporučuji plán zopakovat s respektováním Pokynů. Chléb Dietline a brambory je možné nahradit porcemi zeleniny v množství 200-300g. Přidejte Dietline VitAmin a Paralékárna Rybí olej.Dejte prosím vědět jak dopadlo první týdenní vážení.
 
14 years ago
anoli
Děkuji za odpövěď dodržuji striktně, jen mi chybí zelenina.Chěla bych se ještě zeptat, ják dál pokräčovat po 10denní dietě, můžu mít další dietu, potřebuji zhubnout asi 15kg.děkuji a.
 
14 years ago
drstanek
Dobrý den, k plánu je dobré používat v dostatečném množství vlákninové přípravky Guareta vi.Pokyny . Ty mohou pomoci. 10 dní není žádná doba a doporučuji plán striktně dodržet, jestliže chcete být úspěšná. Je však možné přílohy ( brambory či chléb Dietline) nahradit 200g listové zeleniny. Je možné také použít např. kysané zelí a okurky. Držte se ! Určitě to zvládnete.
 
14 years ago
anoli
dobrý den, tak dnes mi přišla 10-denní dieta, tak se těším, jak od zítřka začnu. Jen mám obavy, že mi bude špatně z hladu, dá se tomu nějak předcházet. Ještě mi bude strašně chybět zelenina, není možné ji trochu přidat?budu vděčná za každou radu. děkuji a.
 
14 years ago
drstanek
Myslím, že v tom není zdaleka takový problém jak se o něm píše. Tělo si velmi pečlivě reguluje hladinu krevního cukru - glukózy. Dokáže si jej velmi rychle opatřit z necukerných zdrojů. Tělo je za tisíciletí lidské existence mimořádně dobře připraveno pro nižší příjem potravy ( nikoliv na přejídání) . Jestliže tedy netrpíme diabetem, přirozeně si dovede glukózu rovnoměrně doplnit. Pokud však zvýšíme tělesné aktivity, měl bych následovat adekvátní příjem jednoduchých cukrů a tedy tzv. rychlé energie aby nedocházelo k nepřiměřené únavě a nevolnosti.Ve Vašem případě doporučuji pokrmy rozdělit na 2 menší porce. Například Guareta puding, jestliže ho rozřepeme s vlákninou Guareta Slimlinea ( 2 kávové lžičky), se velmi hodí k postupnému ujídání. Tím jde nevýznamnému poklesu krevní glukózy ( který ale může někdy způsobit nepříjemné problémy - např. být spouštěčem bolestí hlavy) snadno zabránit. Také tyčinka Guareta se dá snadno rozdělit napůl. I chléb Dietline je rozdělen na 2 malé plátky. Těším se na další zprávy a dotazy.
 
14 years ago
anoli
Dobrý den, děkuji za Vaši milou odpověď,rozhodla jsem se pro začátek pro dietní plán na 10 dní a pak se uvidí. Nedaří se mi pořád udělat pořádek v jídle a v práci na jídlo ani nemám moc času.Můžete mi poradit, jak můžu předcházet poklesu krevního cukru a vyčerpanosti při dietě a budu vděčná za jakoukoli radu či připomínku od Vás Děkuji
 
14 years ago
drstanek
Dobrý den, jednotlivé dietní plány jsou určeny pro ty, kterým se nedaří z různých důvodů snížit váhu na běžném jídelníčku. Výhodou použití dietních plánů je to, že snižují riziko dietních chyb ať už z důvodu vědomého či nevědomého. Rychlejší váhový úbytek je velmi motivační a vede k větší disciplíně. Při současné nabídce potravinářských výrobků není vůbec snadné si sám vhodný jídelníček vytvořit. I poměrně malé dietní chyby vedou k tomu, že váha neklesá a pozvolna narůstá. Tyto dietní chyby nelze většinou kompenzovat pouhým pohybem jak je často mylně interpretováno. Výživová hodnota dietních plánů je nastavena tak, aby se dostavilo první rychlé snížení váhy. Je při ní kladen důraz na doplnění zcela nezbytného množství kvalitních výživných látek - zejména bílkovin, esenciálních mastných kyselin, minerálních látek, vitamínů a stopových prvků. Proto je důležité, abychom přizpůsobili tělesné aktivity tomuto příjmu. Prosím proto o pečlivé přečtení Pokynů u jednotlivých plánů. Nejsou určeny ale pouze k samotnému zhubnutí, ale postupným nahrazováním výrobků Guareta a Dietline za běžné pokrmy se snáze naučíme tvořit nový , vhodnější jídelníček. Návrat k původnímu způsobu stravování není možný, jestliže si chceme váhu dlohodobě udržet. Těším se na případné dotazy.
 
14 years ago
anoli
Dobrý den, upozornění na tyto stránky jsem objevila na stránkách STobu. Potřebuji upravit váhu, na jídlo a jeho přípravu nemám moc času, přesto se mi zdá, že vaše jídelníčky májí nízkou hodnotu KJ, přesto jsou velmi zajímavé a lákavé .Nevím, který dietní plán mám vyzkoušet.Děkuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru