V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

délka dietních plánů

14 years ago
veresandr
Děkuji vám moc budu se snažit a zase dám vědět.
 
14 years ago
drstanek
Milá Andreo, je opravdu obdivuhodné, co jste dokázala ! Věřím, že máte vůli to dotáhnout až do konce. Dostatečný příjem vody napomáhá hubnutí a je opravdu žádoucí. Chápu, že to v hodinách nemáte jednoduché. Já bych asi sám udělal to, že bych si na polovinu hodiny nastavil zvonění na hodinkách, mobilu či si vzal nějaký obyčejný laboratorní časový spínač a nekompromisně jsem se napil, pokud zrovna horliví žáci nebudou chtít vyskakovat z druhého patra oknem, aby se přesvědčili o platnosti gravitačních zákonů. Nějak by bylo dobré to vyřešit a v polovině hodiny se napít, třeba v rámci nějaké samostatné práce, kterou asi žáci každou hodinu dostávají. Nějaký rituál je zkrátka opět potřeba. Vy si ale určitě poradíte a brzy mě potěšíte dalším velkým úspěchem. Těším se, že se zase ozvete a přeji samé chytré a ohleduplné žáky.
 
14 years ago
veresandr
Tak mám za sebou dalších pár dní a dobrou náladu k tomu, již se mi podařilo zhubnout celkově 12 kg což je pro mě skvělé. Váha sice nejde dolů tak rychle,nicméně hlad nemám, což je velmi dobré. Objedala jsem si některé další vaše produkty-hlavně tyčinky,pudinky a polévky,které mi opravdu moc chutnají a dobře mě zasytí. Jediné s čím mám trochu problém je pití.Během vyučování na to nemám nějak čas a stále zapomínám,přesto,že mám lahev s vodou v blízkosti.Že nepiji téměř celé dopoledne zjistím skoro v poledne a pak se to snažím nějak dohnat.Když toho však vypiji víc,bolí mě žaludek.Snad se mi to podaří trochu srovnat,pití je zřejmě k dietě,kterou se stále snažím dodržovat dost důležité. Potřebuji ještě zhubnout nejméně dalších 10 Kg,tak snad se mi to podaří.Zatím za vše moc děkuji
 
14 years ago
drstanek
Milá Andreo, stres , který ve škole prožíváte chápu - mám oba rodiče učitele. Chápu také, že někdy sáhnete po nějakém pamlsku. Naučte se v těchto případech nějaký rituál a promyslete si předem jak se zachováte. Energetický příjem při tom příliš nezvyšujte např. vemte si tyčinku Guareta nebo si dejte práci s přípravou dobré kávy či její náhražky a tak se odreagujte. Určitě na něco sama přijdete co Vám bude vyhovovat a čím se zbytečného příjmu kalorií vyvarujete. Napište zase někdy jak se máte. Věřím,že vše zvládnete protože jste byla, díky své důslednosti, velmi úspěšná.
 
14 years ago
veresandr
Vážený pane doktore. Tak mám za sebou další týden a další kilo dole. Máte pravdu, že to už nejde tak rychle, ale zase se cítím velice dobře a když to tak bude pokračovat a vydržím-což doufám, tak se snad dočkám i dalšího váhového úbytku . Ted mám jen trochu strach, zda to i nadále zvládnu. Pracuji ve školství-učím na 1. stupni a někdy mi ty dětičky dávají dost zabrat. Tak snad ale i při málo kalorickém jídle ty moje nervíky vydrží. Zatím se cítím super,ale je pravda, že jsem spíš odpočívala. No snad to zvládnu. Děkuji vám moc za všechno.
 
14 years ago
drstanek
Milá Andreo, díky za výbornou zprávu. Výsledek je skvělý. Váha již nebude klesat takovým tempem. Na to je třeba být připraven. Větší váhový skok však může nastat. Závisí to m.j. také na tom, jak velkou nadváhu máme. Těším se na další zprávy a mám radost, že si dokážete poradit i při dalším postupu.
 
14 years ago
veresandr
Tak mám za sebou další týden, tentokrát se mi podařilo sundat jen 1,5 kg, nicméně i za to jsem moc ráda .Doufám, že se mi podaří sundat ještě další kilogramy. Nakoupila jsem si další vaše produkty,které kombinuji se zeleninou,hlad nemám a cítím se dobře.Po týdnu podám další zprávy.
 
14 years ago
veresandr
Tak mám za sebou přísný 15 denní dietní plán a podařilo se mi dát dolů 7 Kg.To jsem ještě nikdy nedokázala. Ted pokračuji 10 denním. Je super,že nepociťuju vůbec hlad, jen mám občas na něco chuť-tak to snad zvládnu.Za tžden se zase ozvu
 
14 years ago
veresandr
Děkuji Vám moc a určitě se ozvu.Přeji Hezký den
 
14 years ago
drstanek
Milá Andreo, gratuluji k prvnímu úspěchu ! Váha nepůjde nahoru pokud si ji týdně budete kotrolovat a podle výsledků vhodně upravovat jídelníček včetně velikosti porcí. Změna jídelníčku je opravdu nezbytná, jestliže si chcete váhu udržovat dlouhodobě. Plán můžete zopakovat pokud se dobře citíte. Přidejte Dietline VitAmin a Paralékárna Rybí olej. PO 2 plánu doporučuji již zaměnit Guaretu za běžné pokrmy častěji. Zpočátku pokrmy sestavujte s nízkotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Když bude vše zdárně pokračovat, můžete přidat i malé porce ovoce. Začněte citrusovými plody, které mají nejméně sacharidů. Je možné také přidat meloun. Velikosti porcí se naučte odhadovat. Do budoucna se výhýbejte zejména přílohám a pečivu . Pro lidi se sklonem k nadváze jsou zcela zbytečným zdrojem sacharidů a někdy i tuku. Všímejte si energetické a výživové hodnoty jednotlivých běžných pokrmů, které jsou zařazeny do DP na 10 a 14 dní. Mohou být vodítkem, jaký poměr výživných látek volit, dokud nedosáhnete cílové váhy. Při stabilizaci váhy se tento poměr postupně mění. Kolik sacharidů a tuku si budete moci do budoucna dovolit si pravidelným vážením vypozorujete . Nelze tedy na to dát každému zcela jednoznačný návod. Těším se na další zprávy přeji pevnou vůli a odhodlání nad obezitou zvítězit.
 
14 years ago
veresandr
Dobrý večer, je mi 42 let a trpím velkou obezitou.Při mých 160 cm jsem vážila 94 Kg.Protože jsem se sama necítila dobře,rozhodla jsem se s tím něco zkusit udělat. Rozhodla jsem se tedy pro váš 15 denní přísný dietní plán.Po 10 dnech se mi podařilo zhubnout 4 KG z čehož mám velikou radost, rozhodla jsem se pokračovat po tom 10 denním dietním plánem.Nevím ale jak pak dál, jak dlouho můžu pokračovat pouze s dietními plány. Je po nějaké době potřeba zařadit ovoce a zeleninu? Mám strach, že až začnu zase s normální stravou,půjdou kila nahoru. Jse i pohybově dost omezená-mám silnou artrozu v kolenou, tak nemohu moc sportovat. Děkuji za Vaši odpověd a váš čas.Andrea
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru