V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Jak pokračovat?

14 years ago
drstanek
Dobrý den, slabé bylinné čaje a voda jsou nejvhodnějšími nápoji. Kávu je možné také, ale je třeba mít na paměti že odvodňuje a není možné ji započítat do celkového přijmu tekutin. Naopak je třeba pít o něco více. Jestliže chcete dát do kávy trochu mléka, uspořte stejný objem při přípravě pudinků. Doporučuji DP a Pokyny striktně dodržet, aby byl výsledek hubnutí co nejlepší. To, že máte chuť na běžné pokrmy je samozřejmé. Je dobré se naučit myšlenky, které mohou vést k porušení režimu, zahnat hned jak přijdou na mysl. Bude se Vám to v budoucnu hodit, protože bez sebedisciplíny dlouhodobé udržování váhy není možné. Držte se! Vím, že v tomto počasí to není snadné a že to láká si den nějakým pamlskem zpříjemnit. Věřím však, že to dokážete a že se brzy pochlubíte výborným výsledkem. Těším se na případné dotazy.
 
14 years ago
pupikova
Dobrý den, od pondělí držím DP na 15 dní a musím říct, že se už nyní těším na normální jídlo :-) Ale jinak to zatím jde. Jen jsem chtěla vědět, co všechno můžu pít, zatím jsem o vodě a neslazeném čaji, ale je možné si dát třeba i kávu? Je mi jasné, že musí být bez cukru, ale i bez mléka? Děkuji
 
14 years ago
drstanek
Dobrý den, držím Vám palce a přeji pevnou vůli. Budu rád, když se každý týden po pravidelném týdenním vážení ozvete. Jídelníček můžete takto se mnou pravidelně konzultovat. Protože máte docela dost kilogramů před sebou, doporučuji navázat DP na 10dní. V tomto období přidejte multivitamíny-multiminerály ( Dietline VitAmin ) a Paralékárna Rybí olej. Doporučuji také užívat vlákninové přípravky Guareta. Například Guaretu SlimLineu 1-2 kávové lžičky cca 30 minut před hlavním pokrmem. Mezi jídly doporučuji použít Guaretu EasySlim 1-2 tablety za den. Tablety se nechají rozplynout v ústech a nekousají se. Držte se a těším se na Vaši zprávu !
 
14 years ago
pupikova
Vážený pane doktore, potřebuji shodit cca 20 kg, tak jsem si u vás objednala DP na 15 dní vlákninový. Nemám žádné zdravotní problémy. Jaký další DP bych měla využít po jeho spotřebování? A je možné abyste mi poté pomohli sestavit zdravý jídelníček? Děkuji.
 
14 years ago
drstanek
Dobrý den, jestliže Vás čeká snížění váhy o desítky kilogramů a máte závažnější zdravotní problémy, doporučuji využít služeb naší ordinace. Na tel. 2 2423 8102 se dozvíte vše potřebné. Přečtěte si prosím Pokyny u některého z Plánů a všimněte si také jejich výživové hodnoty. Jestliže bude něco nejasného ozvěte se. V poradně odpovídám každý den. Těším se,že využijete našich služeb a že budete spokojena.
 
14 years ago
pupikova
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud bych začala s vaší pomocí hubnout, je nutné dojíždět na konzultace do Prahy do poradny nebo je možné vše řešit přes počítač? A dále, po zakoupení nějakého z dietních plánů a po jeho spotřebování, jak se pokračuje dál? S novým dietním plánem nebo již s klasickým, i když upraveným, a vámi navrženým jídelníčkem? Děkuji.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru