V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Zacatek diety

před rokem
Dr. Staněk
Odpovězeno mailem.
 
před rokem
Monika
Přiložen dotazník #301
 
7 years ago
Dr. Staněk
MIlá Aleno, určitě byste měla hubnout pod kontrolou odborníka, který má se snižováním váhy dostatečné praktické zkušenosti. Doporučuji navštěvovat naše Centrum pro poruchy metabolismu a výživy, kde se dozvíte spostu praktických informací a dokážete překonat překážky, které se během dlouhodobého hubnutí vždy objeví. Sídlíme v centru Prahy. Na telefonu 2 24 23 81 02 vám sdělí sestřička Mgr. Gabriela Březinová vše potřebné.
 
7 years ago
Dobrý den . Chci se zeptat . potrebuji zhubnout 55kg . zkousela jsem vse a nejde mi to .. tak potrebuji poradit co mam delat .. je mi teprve 22 let a potrebuji zhubnout . prosim kdyby ste mi poradil byla byc moc rada dekuji alena ..
 
10 years ago
Dr. Staněk
Milá Veroniko, někde musí být chyba. Můžete mi prosím napsat co jste pila a jaké ev. změny během Plánu jste udělala? Chybu musíme nalézt. Pokud je vaše substituční léčba dostatečná, snížená funce štítné žlázy nemá žádný vliv na dosažený výsledek. Chodíte na pravidelné lékařské prohlídky ohledně SŽ?
 
10 years ago
dobrý den pane doktore,vyzkoušela jsem Váš 10denní plán a jen 2kg dole.nevím jestli je to tím že mám sníženou funkci štítné žlázy nebo nečím jiným.plán jsem dodržela.Beru letrox a s váhou si nevím rady.Můžete mi ještě něco poradit??děkuji Veronika
 
14 years ago
drstanek
Milá Dagmar, je důležité se správně rozhodnout pro postup který Vám bude nejlépe vyhovovat. Neexistuje dietní režim, který by vyhovoval úplně všem. Kdo zvládne hubnout na běžné jídelníčku, který má dostatečnou výživovou hodnotu, ten si bude snáze váhu udržovat. Gratuluji k prvnímu úspěchu a věřím, že se Vám bude dobře dařit i nadále. Určitě se zase někdy ozvěte.
 
14 years ago
daska
Dobry den pane doktore,nakonec jsem se rozhodla pro jidelnicek sestaveny z potravin a zati nelituji.Behem prvnich 10ti dnu jsem zhubla 4 kila a pokracovala jsem da.Pak ale prisel prvni orisek.Vaha se zastavila a skoro 14 dni se nedelo vubec nic.Trochu jsem panikarila,ale pani dr. mi vysvetlila jak to je.Dekuji Vam za prvotni rady,ktere jsem od Vas dostala.Ted uz zase vse jede tak jak ma jsem spokojena.Tzn.nehladova,plna energie a zacinam se citit dobre.DASKA
 
14 years ago
drstanek
Milá Dagmar,, léky s obsahem sibutraminu (Meridia, Lindaxa) jsou momentálně staženy z trhu a nejsou k dispozici. Na trhu je pouze Adipex retard , který snižuje pocit hladu a má smysl ho použít zejména na prvních 14 dní dietního režimu. Je třeba ale respektovat jeho kontraindikace. Velkým pomocníkem jsou však i vlákninové přípravky Guareta, pokud se používají v doporučeném dávkování. Těším se na Vaše zprávy.
 
14 years ago
daska
Dobry den pane doktore,mela bych jeste jeden dotaz.Jak je to s pomocnymi leky pri diete,jako je Meridia atd.Kdo vsechno je muze predepsat,za jakych okolnosti a jak vlastne funguji.Dostanu je i ja v prubehu leceni s nadvahou u Vas v centru?Mohu o ne do budoucna,budu-li potrebovat "nejsem prazska"pozadat i sveho praktika?
 
14 years ago
daska
Dobry den pani Zdenko,dekuji Vam za projevenou podporu a vubec se nezlobim ze jste se vloudila,kazdy kdo se prida je vitan,rada se podelim o radosti a strasti diet.Ja potrebuji zhubnout 30kg a je mi jasne,ze to jen tak nebude,ale pani doktorka rikala,ze s guaretou to jde rychleji,tak 2kg denne,ale to zrejme nefunguje u kazdeho.Vam k Vasemu uspechu moc gratuluji a nadseni z Vas jen kypi:)a to je samozrejme pulka namahy hotova.Nevim jestli take chodite do ordinace na konzultace,ja chodit budu a DP bych vyzkousela popripade jen na start a potom bych chtela pokracovat s obyc jidelnickem,chci se naucit spravne jist.Porad trpim utkvelou predstavou "musis jist,aby ti nechybely vitaminy,mineraly atd."az jsem se projedla k 97kg.Drzim Vam palce a pokud budete chtit pridejte zase nejake zpravicky jak si vedete.Budu se moc tesit.DAGMAR "daska"
 
14 years ago
zdenka.vobornikova
Dobrý den, "dasko", nezlobte se,že jsem se k Vám vloudila do diskuze, ale chtěla bych Vám říci, že i já jsem klientkou a stejně jako Vy, jsem měla obavy a strach, jak to zvládnu, že budu mít hlad, že to nevydržím. I já jsem (byla) velmi "žravý typ". A můžu Vám z vlastní zkušenosti říci - nebojte se - jde to. Já jsem začínala s 15 DP vlákninovým a teď pokačuji s DP 10 - a mohu Vám říci, že jsem hlad neměla jedla jsem 6x denně, což jsem dříve nebyla ani zvyklá. Již jsem zhubla 4 kg a pokračuji dále, potřebuji ještě zhubnout nejméně 12 kg. Je mi teď o mnoho lépe a to jsem teprv na začátku. Takže tímto bych Vás chtěla povzbudit - jděte do toho, čím dřív, tím líp. Nebojte se - držím Vám palce...... Zdeňka
 
14 years ago
daska
Dekuji pane doktore za Vase trpelive odpovedi a bezesporu dobre rady.Mate urcite pravdu,ze zvladnout se to da a jen na me jak se stim poperu,ale to vite kazdy clovek ma o sobe urcite nejake pochyby a hlavne zna sve slabiny.Jinak ja jsem zcela rozhodnuta se snizovanim vahy zacit a to zrovna u vas mam na vas dobre reference a verim v uspech.Trvalo mi pomerme dlouho rozhodnout se a zavolat do ordinace,ale kdyz uz jsem to udelala,tak se nevzdam.Mam jen trochu obavy,co me ceka a zda vse zdarne zvladnu,proste zcela obycejny strach z neceho noveho.Jinak jsem moc rada,ze centrum existuje a je nekdo kdo pomaha lidem jako jsem ja,protoze dobre chapu,jak jsou nekteri nestastni a frustrovani.Jen si stejne jako vy myslim,ze by meli pomehat i zdravotni pojistovny nasim snaham byt zdravejsi,nez pak nasledne investovat spoustu financnich prostredku do negativnich nasledku,ktere obezita prinasi.S pranim hezkych dnu vase pacientka.
 
14 years ago
drstanek
DP na 15 dní vlákninový se snáší velmi dobře. Zejména pokud ještě konzumujete cca 30 min před každým hlavním pokrmem Guaretu Slimlineu či Guaretu SuperSlim. Samozřejmě každé hubnutí znamená určité odříkání a vůli. K "seknutí" však není žádný důvod, pokud se dodržují Pokyny a dotyčný trpí nadváhou či obezitou. Jestliže však máte k tomuto způsobu hubnutí nedůvěru či máte obavy, nedoporučuji začínat, dokud případně svůj postoj nezměníte. Zkuste si přečíst něco z rubriky Napsali o nás (úvodní strana webu), třeba to trochu pomůže v rozhodování. Nejsme také jediní kdo Vám může poradit. Můžete se obrátit třeba na STOB či lékařské pracoviště obdobné našemu, které se léčbou obezity zabývá. Nejhorší je však nedělat nic a nechat vše při starém. Přeji pevné odhodlání a pevnou vůli.
 
14 years ago
daska
Dekuji Vam mnohokrat za odpoved.Mam ale jeste jeden problem.Vazne se bojim,ze s guaretou budu fakt trpet.Vite ja se neodbydu a snim toho na zenu v celku dost a ted bych mela snist jen nejakou tycinku?Odpoledne mi bude tak zle z hladu,ze to se mnou sekne:)
 
14 years ago
drstanek
Dobrý den, jestliže máte více kilogramů před sebou, je vždy lepší na počátku kompletní náhrada běžného jídla. Budete hubnout rychleji a první týdenní úbytek Vás povzbudí pokračovat a vše dotáhnout do konce. Vyvarujete se snadno dietních chyb i pokušení režim porušit. Pravidelnými návštěvami ordinace se pozdeji naučíte tvořit nový jídelníček a naučíte si váhu udržovat. To je to nejdůležitější ! Investice určitě nebudete litovat a stojí za to. Těším se, že se ozvete touto cestou jak jste spokojena a jak se Vám daří. Přeji pevnou vůli. V tomto počasí to půjde určitě lépe.
 
14 years ago
daska
Dobry den pane doktore,jsem zcela nove prohlasena zakaznice vaseho centra.Mam za sebou vstupni vysetreni a 25.3 si jdu pro svuj jidelnicek.Pani doktorka mi dala na vybranou ze dvou metod jak zacit.Pomoci guarety a nebo normalniho jidla.Ja se ale stale nemohu rpzhodnout.Vase plany s gueretou si mohu teoreticjy zakoupit po internetu kdykoli,ale ja se chci naucit spravne jist.Nadruhou stranu bych samozrejme privitala rychlejsi ubytek vahy,ktery nabizi guareta.Znamenalo by to pro me i dvoji platbu?Nejprve za guaretu a potom za 14dni za normalni jidelnicek z obycejnych potravin?Dekuji za odpoved a tesim se na spolupraci s vasim centrem.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru