V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

začínající úspěch

9 years ago
Dr. Staněk
Opravdu jsem nebyl v doporučeních úplně spravedlivý, Hano... Jablečný ocet je teoreticky možný, budete-li volit tekutou formu. Tabletky s jablečným octem asi nepomohou. Je ale možné to zkusit. Obě formy pak mohou zvyšovat pocit hladu tím, že podpoří tvorbu kyseliny solné v žaludku. Zůstal bych spíše u vašeho řešení a dal si dobrou znojemskou (ne vždy nerozvařenou).
 
9 years ago
Hana
Krásný den,pane doktore.velmi mne Vaše odpověď překvapila.Nepsala jsem,že mám hlad,ale že mám neodolatelnou chuť na něco kyselého,což za jídlo nepovažuji.Pokud mne tento mls opět postihne,proradím si jablečným octem,abych si nevypotřebovala okurky.Jinak té dámě,která se ptala na sex v době,kdy trpí cerkláží,nebo-li je ohtožena potratem, bych určitě doporučila,ať myslí na něco jiného a ne na sex. Přeji příjemný den.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Jestli lák obsahoval jen náhradní sladidla, nikoliv cukr, mohlo to být velmi dobré krizové řešení, Hano. Snažte se ale takové obtíže překonat tím, že zkrátka svoji mysl upřete úplně jinam a jídlo pustíte z hlavy. Pokrmy si připravujte mechanicky a snažte si na nich pochutnat. Nyní je opět extrémní počasí a tělo má problém se s ním vypořádat. I to mohl být důvod, že jste to musela nějak řešit. Přeji pevnou vůli a bojujte.
 
9 years ago
Hana
Krásný den,pane doktore. Moje váha po týdnu je 90.7.kg.Cítím se příjemně,jen jsem měla velký problém.V sobotu mne celý den provázela hrozná chuť na něco kyselého a ostrého-vydržela jsem.V neděli mne tato chuť neopustila a nedokázala jsem odolat.Odpoledne jsem si otevřela okurky s křenem a feferónkou,zapila lákem a byla spokojená.Hodně jsem ve svém jídelníčku využívala zázvor,citrón,cibuli,křen a česnek.Česnek i s lisem si vozím i na dovolené.Myslím,že se u mne projevil tzv.absťák.Měl by jste pro mne,pane doktore,radu,jak tuto chuť překonat ?Napadl mne jablečný ocet.Česnek v prášku jsem si do polévek přidávala.Co se týká citrónu,dočetla jsem se na Vašich stránkách,že se používat při dietě nesmí,bez kterého by pro mne nebyl den.Mívám dny,kdy jej sním jak jablko.Děkuji Vám.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Tak to jste mě potěšila, Hano. Budu se těšit na zprávu po prvním týdenním vážení. Přeji pevnou vůli!
 
9 years ago
Hana
Vážený pane doktore.Ráda bych Vám touto cestou poděkovala za doporučení šejkru.Je opravdu skvělý. Koktejly krásně namíchá s bohatou pěnou,lze jej i s obsahem beze strachu přenášet,obsah nevyteče..Až budu mít opět cestu do Prahy,pořídím si ještě jeden do kanceláře. A nyní k dietě.Začala jsem v pondělí 24.8.2015 při váze 95 kg. a již nyní se těším na první úspěchy,se kterými se budu moci podělit s ostatními.Přeji Vám krásný den.
 
9 years ago
Hana
Dobrý den,paní Urbanová,postrádám jeden důležitý detail :-)) .Jaký je Váš úbytek váhy za za 24 dní ? Děkuji
 
14 years ago
drstanek
Milá Ireno, děkujeme za zprávu, která nás samozřejmě velice potěšila. Doufám, že Vám redukční režim bude vyhovovat i nadále a přeji Vám, aby jste dosáhla vytoužené váhy. Držte se !!!
 
14 years ago
irena.urbanova
Dobrý den, chtěla jsem jen informovat další čtenáře, že zatím 24 dní beru přípravky od dr.Staňka, je mě 53 let, jsem tak nadšená, všem moc doporučuji,to je z mé vlastní skušenosti, od herbalife jsem měla spousty jejich produktů, ale výsledek žádný, stálo mě to kolik tisíc, moc všem děkuji za produkty od guarety.Plán který je určen si obměňuji podle svého, sem tam něco si vezmu navíc. Zase se ozvu jakmile budu mít další úspěch. Opravdu, kdo chce zhubnout, jen tyto produkty, a budou úspěchy. Moc děkuji. Irena
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru