V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

reálný váhový úbytek

14 years ago
drstanek
Milá paní Jaklová, díky za poslání hodnot. Jestli dietní chyby nebyly ještě větší než jsem informován, mohla by jít váha během těch dnů o 3kg dolů. Nevím přesně jak Vaše ranní nevolnost vypadá, ale zkuste si na noc vzít Ranisan 75mg ( 2 tablety) co to udělá. Není drahý a je to lék mimořádně bezpečný. Také by mě zajímaly hodnoty tlaku, pokud by jste se změřila s několikaminutovým odstupem. Máte pažní tlakoměr ? Nepoužívate pouze zápěstní? Měřte se jinak pečlivě dále. Zatím se zdá, že není třeba upravit dávkování. PS : zkuste vydržet a zvažte se skutečně až po týdnu. Držte se!!!
 
14 years ago
jaklova
Dobrý den, tak dnes jsem ukončila 15diet. plán přísný moje počáteční váha byla 69kg dnes 66,5 v týdnu jsem měla i 66,5. není to žádná sláva ale holt jsem si to pokazila sama. No s tím už nic nenadělám. Ještě Vám posílám svůj tlak za posledních pář dní (měřeno ráno/večer) a počáteční a konečné míry. tlak: 109/73 tep 64 124/81 65 119/74 65 134/88 69 132/87 79 123/75 72 132/74 87 119/67 87 míry: stehno 65/62 prsa 102/100 břicho 103/95 pas 84/81 zadek 108/108 Zítra začínám 10denní DP. Tak doufám že to půjde lépe. Jdeiný problém co během diety mám je hlad odpoledne a ranní nevolnosti ale to jsem řešila soustem tyčinky. Koupila jsem si vlákninu a tak snad ten odpolední hlad a ranní nevolnost nějak utlumím. Bohužel jsem byla zvyklá jíst především odpoledne a večer. tak mi držte palce a já se po 10dnech ozvu. Hezký den. Jaklová
 
14 years ago
drstanek
Říká se, že komu není rady, tomu není pomoci. Já však věřím, že vy to ještě všechno napravíte a dosáhnete své vytoužené váhy. Držte se a zase napište jak se daří.
 
14 years ago
jaklova
Dobrý den, tak to jsem to asi hodně pokazila. Od čtvrtého dne jsem každý den měla tu zeleninu s masem. No od teď se budu striktně držet pokynů a snad to všechno doženu. Ten tlak si nepíšu ale od zítřka začnu a po skončení 15ti dnů vám ho pošlu.
 
14 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za zprávu. Nevím zda ten běžný pokrm byl v jídelníčku jen jednou či jej zařazujete každý den. Pokud by tomu tak bylo, na celkový váhový úbytek by to mělo poměrně velký vliv. Co se týká tlaku, je možné mi poslat tabulku s denními hodnotami a já to posoudím s medikací, pokud budete chtít. Jinak se držte !!! Může to dopadnout jedině dobře, jestliže budete důsledná a budete se držet Pokynů. Těším se na další zprávy.
 
14 years ago
jaklova
Dobrý den, tak dnes držím 11 den 15tidenní diety. Mám -2,5kg a -8cm přes břicho. Tlak mám pořád nestabilní nahoru,dolu tak prášky zůstávají na stejné dávce. Vzhledem k tomu že se mi ze začátku (první čtyři dny)dělalo hodně zle od žaludku,závratě a tlak mi vyskakoval hodně vysoko,doplnila jsem jídelníček obědem - vařená zelenina (hrášek, brokolice a kousek masa) a od té doby je mi báječně. Doufám že to nevadí. Už jsem si objednala dvě desetidenní kůry a budu dál pokračovat dokud se nedostanu na svou původní váhu 57kg. S dietou jsem moc spokojená. Žádné chutě a ani pocit že mi něco schází a že se trápím.
 
14 years ago
jaklova
Děkuji za rychlou odpověď, ten týden mi opravdu unikl,tlak si budu hlídat a určitě se ozvu. Jaklová
 
14 years ago
drstanek
Mila pani Jaklova, prosim o peclive precteni Pokynu . Je treba se skutecne vazit az po prvnim tydnu. Ve Vasem pripade bych doporucil pravidelne denni sledovani TK. Po prvnim tydnu bude mozna potreba upravit davkovani leku na vysoky krevni tlak. Tesim se, ze se ozvete po prvnim tydennim vazeni.
 
14 years ago
jaklova
Dobrý den, před dvěma roky jsem během cca dvou měsíců přibrala 10kg (z váhy 57kg na 67kg) byl mi naměřen vysoký tlak,tep a cholesterol.Rok jsem brala euthyrox (tenaxum,betaloc,prestarium) a nyní jsem dostala letrox. Před třemi dny jsem začala držet Váš 15 denní přísný dietní plán. Nečekala jsem že začnu hubnou od prvního dne ale že skoro celé kilo naberu mne přece jen překvapilo. Je možné říci odhadem jaký je v mém případě reálný váhový úbytek. Ve vaší dietě hodlám pokračovat i po patnácti dnech ale v nějaké mírnější formě. Děkuji za info.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru