V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

ČASOVÉ INTERVALI

14 years ago
drstanek
Milá Michalo, jestliže připravíme čas do 200ml vody nebo do 500ml, stále máme stejné množství účinných látek, pokud oba objemy dopijeme. Zelený čaj odvodňuje ,zejména díky purinovým sloučeninám, ke kterým patří i kofein. Jejich účinek je potencován dalšími. Je velký rozdíl, zda čaj připravíme z lístků či z čajového extraktu. Obsah účinných látek je velmi odlišný a jejich uvolňování do nápoje také. Kombinace Guaret je velmi vhodná a je žádoucí. Zkuste si třeba v šejkru rozmíchat puding Guareta s 2 lžičkami Slimlinei. Pudink je hutnější. Dá se ujídat. Můžeme tím velmi dobře předejít pocitu hladu a nekontrolované konzumaci jídla.
 
14 years ago
rapicek
Dobrý den, pane doktore. Moc děkuji za odpověď ohledně pití při dietě. Dnes díky Vám vím, že štávy a džusy nejsou, až tak super jak jsem si myslela. Jen jste mě tak trochu zaskočil ovocným čajem. Netušila jsem, že můžu pít jen vybrané a to s aroma. Budu muset hledat ten správný. A pokud jsem dobře pochopila tak zelený čej můžu pít více zředěný i přesto,že se říká, že odvodńule? Měla bych na Vás ještě jednu otázku? Objednala jsem si Guareta SuperSlim,SlimLinea dají se oba používat současně.I přesto,že se oba používají 3x denně před hlavním jídlem? Moc Vám děkuji.Michala
 
14 years ago
drstanek
Milá Michalo, džusy jsou energetickou bombou a nelze je při dietě pít. Čerstvé džusy v množství cca 200ml za den, ať už zeleninové či ovocné, je možné po zhubnutí pít a jsou zdravé. Jejich energetickou hodnotu však musíme do jídelníčku započítat. Pravé čaje a běžné bylinnné čaje je možné pít jakékoliv. Doporučuji je hodně zředit. Vedle vody jsou nejvhodnějším nápojem. Ovocné čaje je možné pít tehdy, pokud neobsahují sušené ovoce, ale pouze ovocné aroma a nemají energetickou hodnotu. Pokud bude něco nejasného, určitě se ozvěte.
 
14 years ago
rapicek
Dobrý den , pane doktore. Moc Vám děkuji za Vaše odpovědi. Jak už jsem psala jsem uplný začátečník. Dnes jsem pročítala Vaši poradnu a dočetla jsem se, že bych při dietě měla pít zelený čaj? Chtěla jsem se proto zeptat jestli se musí pít jen zelený nebo také ovocný a černý. A třeba také džusy? Předem moc děkuji Michala
 
14 years ago
drstanek
Mila Michalo, zalezi na Vasem dennim rytmu. Doporucil bych posledni pokrm asi 2 hodiny pred spanim aby nebyl narusen spanek. To bych dodrzoval zhruba i v beznem zivote. Posledni pokrm dne by mel byt skromny.
 
14 years ago
rapicek
Dobrý den, pane doktore. Moc děkuji za Vaší odpověď. Tuto dietu si budu objednávat poprvé tak se chci ještě zeptap v kolik hodin večer by jste doporučil poslední jídli dne? Chtěla bych zhubnout aspoň 8kg, ale bojím se, že kdybych si pro začátek objednala 15dní přísný, že bych měla hlad. Tak na začátek chci vyzkoušet 15dní vlákninový. Moc děkuji a přeji hezký den Michala.
 
14 years ago
drstanek
Mila Michalo, z hlediska hubnuti je to jedno. Zorganizujte si to tak, jak vam to vyhovuje. Na druhe strane mate prilezitost v ramci zlepseni stravovacich navyku se naucit jist casteji a pravidelneji v mensich porcich.
 
14 years ago
rapicek
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaké intervali mám dodržovat mezi jídlem, při dietním plánu na 15 dní vlákninový? Předem moc děkuji. Michala
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru