V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

jídelníček

15 years ago
drstanek
Dobrý den, únava za volantem po 6 hodinách jízdy ( i přerušované) je přirozená. Skromný jídelníček může věci spíše pomoci, protože energetický výdej při této činnosti je prakticky nulový a nadbytečný příjem energie únavu prohlubuje. Jednotlivá jídla Guarety jsou zaměnitelná viz. Pokyny. To platí také o koktejlu a omeletě Dietline. proto je možné si sestavit DP tak, jak Vám nejlépe vyhovuje. Plán je jinak možné vytisknout z webu viz. Dietní plány. Je tam také rozpis produktů a tak je snadné vyměnit a objednat do počtu jeden výrobek za druhý. PS : Pudinky si můžeme připravit do šejkru a postupně je ujídat. Pokud si je zamícháme s 2 lžičkami Guarety Slimlinei, máme to hutnější a ujídání nám zabere podstatně více času.
 
15 years ago
ma.fortova
Můžete mi rozepsat přesný DP? Děkuji
 
15 years ago
ma.fortova
Ještě mám dotaz,často se píše o únavě,bývám tak 6 hodin denně za volantem,lze tento DP bez problému užívat. Pokud jsem dobře pochopila - Přísný dietní plán na 15 dní je pro mě správná volba,ale často je oběd polévka nebo omeleta,to nelze v mém případě dodržet.Nelze toto jídlo nahradit jinak,třeba jen zeleninou?
 
15 years ago
drstanek
Milá Martino, ve vašem případě bych tedy volil plán s kompletní náhradou celodenní stravy. Doporučuji DP s vlákninou na 15 dní. Těším se, že nám po týdnu a po prvním vážení napíšete jak se Vám daří. Prosím o pečlivé přečtení Pokynů.
 
15 years ago
ma.fortova
Dobrý den pane doktore,ráda bych začala s Vaším programem hubnout.Výška 171,váha 75kg.Je mi 40 let a za poslední rok jsem přibrala asi 6kg,ani nevím jak.Mám časově náročné zaměstnání a na jakýkoliv sport nemám čas.Stravuji se celkem zdravě,ovoce,zelenina,uzeniny tak 3x v týdnu,pitný režim dodržuji...tak nevím.Prosím o radu a DP.Ráda bych odhodila alespoň 10kg,abych se cítila fajn.Mám problém si přes den dělat jakékoliv teplé jídlo,jsem neustále v terénu mimo kancelář. Děkuji a těším se,až podám dobré zprávy. Martina
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru