V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

jídelniček

15 years ago
mirka32
Dobrý den, dnes jsem poprvé na těchto stránkách a žasnu....můžete mi prosím Vás napsat jakým zázrakem se vám podařilo dostat dolů 15 kilo za měsíc ??Byla bych asi nejšťastnější člověk pod sluncem.Za odpověď vám moc děkuji....můžete mi to písnout na mail....patkova29@seznam.cz
 
15 years ago
drstanek
Milý Petře, kéž by takto byli úspěšní všichni ! Jinak není problém si váhu jen udržovat a později zase něco ubrat. Po delším době udržování váhy půjde váha snáze zase dolů, pokud se jídelníček ( redukční režim) správně nastaví. Vždy je dobré mít váhu, které již nezvyšuje zdravotní rizika nejzávažnějších onemocnění. Přeji hodně zdraví a těším se na případné dotazy.
 
15 years ago
sira
Dobré ráno. Děkuji za vysvětlení. Mám za sebou jeden měsíc spolupráce s pí.dr. Staňkovou a i když jsem osobně chtěl více - výsledek - 15 kg a hlavně to jak se cítím, ze mě dělají vašeho "aktivního propagátora". S pozdravem. Petr (-:
 
15 years ago
drstanek
Milý Petře, vždy se držte celkové hodnoty sacharidů. Pečivo obsahuje jak jednoduché cukry např.glukózu tak složené ( především škrob). Tyto hodnoty se proto uvádějí a jsou předepsány platnou vyhláškou. Většina výrobců má hodnoty jen teoreticky vypočítané a skutečný obsah může být o trochu jiný. Proto nemusíte být ve výpočtech matematicky přesný. Vždy bych dal ale přednost chlebu celozrnnému , přesně odměřenému, pokud jsem nucen dbát na relativně přesný příjem sacharidů. U přírodních látek není možné obsah přesně dodržovat. Proto mluvíme o průměrných výživových hodnotách. Budu rád, když se při jakýchkoliv výživových nejasnostech ozvete.
 
15 years ago
sira
Dobrý den. Prosím o radu jak správně hodnotit obsah sacharidů v pečivu - v současné době dodržuji 5 dkg/denně. Např. na vašem celozrnném chlebu je uvedeno : sacharidy 14g z toho jednoduché 9 gr. Dotaz č.1.Podle které hodnoty se mám orientovat?. Dotaz č.2 platí tento princip i u komerčně prodávaného celozrnného pečiva v řetezcích? Děkuji za odpověď. Petr
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru