V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Hotové pokrmy DietLine - první reference

Hotové pokrmy Dietline

Příjemně nás překvapil Váš velký zájem o naši akci "Šťastná 13", ve které jsme nabízeli hotové pokrmy Dietline.

Váš zájem byl natolik veliký, že se nám pravděpodobně nepodaří uspokojit všechny objednávky do Vánoc.
Všem, na které se nedostalo, se tímto velmi omlouváme. Ozveme se Vám co nejdříve s informací ohledně termínu možného dodání.

Předem mnohokrát děkujeme za pochopení,
PharmDr. Martin Staněk

První hodnocení hotových produktů Dietline - reakce klientů, kteří navštívili naši lékárnu a pokrmy již ochutnali:

Velmi kladně je hodnocena snadnost přípravy a výrazná chuť pokrmů. Hotové pokrmy konzumují i ti, kteří přímo nehledají pokrmy se sníženým obsahem energie.

  • Největší zájem je o Tuňáka se zeleninou. Velmi pozitivní odezvu jsem zaznamenali hlavně díky tuňákovému masu, které je v pokrmu obsaženo v celku a je doplněno vhodnou směsí aromatické a křehké zeleniny.
  • Kuřecí maso s hráškem a zeleninou je zatím hodnoceno jako nejlépe ochucené a zdá se, že by mohlo být vyhledávanou pochoutkou pro případy, kdy nemáme možnost se stravovat doma či v restauraci.

Několik zákazníků si do lékárny také přišlo pro "krabičkovou dietu" Dietline a chtělo si dokoupit další druhy pokrmů. Na ty ale bude nutné chvíli počkat, protože je můžeme mít k dispozici, až si budeme jisti Vašimi preferencemi a Vaším zájmem. Budeme Vám proto vděčni za jakýkoliv komentář a za jakékoliv připomínky.

Komentáře:

10 years ago
Dr. Staněk
Odpověď pro uživatele : Milá Moniko, lidé běžně konzumují trvanlivé mléko, konzervy, kompoty či sterilovanou zeleninu a dlouhodobá trvanlivost je již nijak nezaráží. Řada studií ukázala, že třeba sterilovaná zelenina ztrácí výživovou velmi pozvolna a že je velmi hodnotným potravinářským výrobkem. To platí i hotových pokrmech Dietline, které jsou tepelně upraveny mimořádně šetrně. Navíc obsahují jedinečnou kvalitu vstupních surovin. O dalších pokrmech uvažujeme a vše záleží jen na zájmu našich klientů a na zpětné vazbě od nich. Naše výrobky jsou určeny především pro českého spotřebitele a tak se snažíme co nejvíce respektovat jeho chuťové preference.
 
10 years ago
Jídla bezvadná...a dlouhá trvanlivost super...jen mě mate(nevím zda je to zdravé s tak dlouhou trvanlivostí, ale technologie se asi pořád vylepšují) Jen bych uvítala větší rozmanitost jídel než jen tři pokrmy...uvažujete o nich?!Díky za info Monika
 
Zapojte se do diskuze. Přidat nový komentář.

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru