V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

PARAPASTA pararýže 40 g

Tento produkt je dočasně nedostupný
PARAPASTA pararýže 40 g

Náhrada rýže při dietách se sníženým obsahem energie.

Klubová cena s DPH: 45 Kč
Vaše internetová cena s DPH: 49 Kč

Složení:
kukuřičný škrob, polydextróza, glukomannan, medový prášek, trehalóza, glukonan vápenatý, koření.

Účel použití:
Vařená vlákninová pararýže s obsahem glukomannanu je prakticky bez kalorií. Můžeme ji použít jako přílohu, nebo zamíchat do jogurtů, tvarohů, nebo salátu.

Výborná je kombinace pararýže a rýže. Pararýže snižuje nejen energetickou denzitu pokrmů, ale může také zlepšit trvanlivost, texturu a chuťové vlastnosti řady rýžových jídel.

Způsob přípravy 1 porce:
Obsah sáčku pararýže nasypte do 500 ml misky a přidejte 200 ml vody. Zahřívejte 5 minut v mikrovlnné troubě při maximálním výkonu.
Potom misku přiklopte pokličkou a pararýži nechte 10 minut stát, aby se dosáhlo maximálního objemu.

Výrobek není vhodný pro osoby trpící polykacími obtížemi pro možnost udušení. Je nezbytné zapít pokrm velkým množstvím vody, aby se dostal do žaludku.

Informace pro alergiky:
obsahuje med.

Výživové údaje:

Energetická hodnota Ve 100 g V 1 porci 40 g*
kJ 277 109
kcal 66 26
Základní látky Ve 100 g V 1 porci 40 g*
Tuky 0,1 g 0,04 g
Sacharidy 13,0 g 5,2 g
z toho cukry 1,0 g 0,4 g
Vláknina 6,5 g 2,6 g
Bílkoviny 0,05 g 0,02 g
Sůl 0,1 g 0,04 g

*ze 40 g připravená pararýže

Hmotnost obsahu:
40 g

Způsob skladování:
skladujte dobře uzavřené v suchu při teplotě do 25 °C.

Dieta Guareta Vám pomůže zhubnout a dosaženou váhu stabilizovat.

Objednat můžete také na webu guareta.cz

Při jakýchkoliv nejasnostech využijte naší on-line poradnu nebo možnosti konzultace v PARALÉKÁRNĚ, Karoliny Světlé 11, Praha 1.

Datum aktualizace textu: 9. 02. 2022

 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru