V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Náhrada kravského mléka

8 years ago
Dr. Staněk
Zkuste to prosím.. I ve složení bílkovin kravského mléka jsou rozdíly a záleží na způsobu chovu, krmení i konkrétním plemeni. Proto vám může některé mléko vyhovovat a některé klidně ne. Nižší obsah tuku může hrát také určitou negativní roli při snášenlivosti určité mléčné bílkoviny.
 
8 years ago
Děkuji za odpověď. Jde mi jen o to, že mléko jako takové (které mám přidávat do vašich proteinových koktejlů) mi občas nedělá dobře a bolí mě břicho. Mléčná bílkovina v ostatních formách mi nevadí. Zkusím tedy používat vámi uvedené nízkotučné mléko a pokud by mi nedělalo dobře, tak se na vás obrátím.
 
8 years ago
Dr. Staněk
Nedává mi to žádný smysl, Petro. Zakoupila jste si výrobky, jejichž základem je mléčná bílkovina. Mléko je také mnohem komplexnější potravinou než sójové nápoje. Mléčná bílkovina obsahuje také o něco více esenciálních aminokyselin, což je při přísnějších redukční režimech žádoucí. V běžném jídelníčku je ale dobré krýt potřebu bílkovin i z rostlinných zdrojů a je to obecně doporučováno. Často tím přirozeně snižujeme i příjem tuku, když rostlinnými potravinami nahrazujeme potraviny živočišné. Tělesné aktivity jsou i při Dietních plánech žádoucí. Doporučuji plavání ve vyhřátém bazénu, delší procházky, jízdu na kole po rovném terénu či běžné domácí práce.Tělesné aktivity by při DP neměly zvyšovat nároky organismu na příjem energie. Těším se, že budete úspěšná a že vám naše výrobky osvědčí.
 
8 years ago
Dobrý den, včera jsem v lékárně zakoupila vše potřebné pro 14denní dietní plán. Ráda bych se však zeptala, zda mohu místo nízkotučného mléka používat rostlinné alternativy, např. sójové mléko apod. Případně jaké z nich doporučujete? Dále bych se chtěla zeptat, zda v tomto 14denním dietním plánu se mohu věnovat lehčím sportům, jako plavání a nordic walking. Děkuji za odpovědi, s pozdravem Petra Čapková
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru