V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

DP a sport

15 years ago
drstanek
Milá Sylvie, tělo si musí odpočinout po prodělané infekci. Pokud se budete dobře cítit a nebudete již unavená, bude možné s plány začít a váhu snížit.
 
15 years ago
s550
Velmi děkuji za pohotovou odpověď. Co se týká mé nemoci a užívání ATB, dobrala jsem je před čtyřmi týdny, konečně :-). Během příštích pár dnů bych měla jít na kontrolní odběry, kvůli jaterním testům atd., pokud budou výsledky OK, mohu pak začít s DP? Jinak za kontakt na Vás velice děkuji, určitě se k Vám objednám na osobní konzultaci v nejbližších dnech. Díky a přeji hezké sluníčkové dny. Silvie
 
15 years ago
drstanek
Dobrý den, pokud jste po čerstvě prodělaném infekčním onemocnění, doporučoval bych s plánem 2-3 týdny počkat. Co se týká pohybových aktivit, musí odpovídat výživové hodnotě celodenního jídelníčku. Proto se prosím držte aktivit, které jsou uvedeny v Pokynech nebo na obalech výrobků. Jinak každou středu odpoledne jsem k dispozici v Paralékárně v Dlouhé kvůli bezplatné konzultaci. Je možné se tedy objednat na tel : 222 315 378. Těším se, že se případně uvidíme.
 
15 years ago
s550
Dobrý den, pane doktore. Na doporučení mé sestry ( po třech týdnech má úbytek téměř 14 kg :-) ) jsem otevřela Vaše stránky a začetla jsem se do příspěvků o DP. Užívala jsem dlouhodobě ATB, tedy veškeré pohybové aktivity jsem musela úplně vynechat. Váha je nemilosrdná, přibrala jsem 10 kg, kterých bych se velice ráda zbavila co možná nejdříve, abych si nemusela pořizovat nový šatník :-). Po přečtení příspěvků přemýšlím o přísném 15ti denním DP. Měřím 173 cm a aktuální váha je 77 kg. Ideálně bych to viděla mezi 65-67 kg. Je tento DP pro mě vhodný? A ještě jeden dotaz - je možné během těchto dnů sportovat ( ráda bych se vrátila ke spinningu, chodila jsem 3x týdně). Velmi Vám děkuji a budu se těšit na Vaši odpověď. PS: Pokud bych chtěla přijít k Vám na osobní konzultaci, jak na to ? S díky S.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru